Acer Predator Helios Neo 16 vs MSI Katana 17 B13VFK-1018TR

Bütçe
57.000TL
Aorus'u sipariş verdim umarım beni mutlu eder yardımlarınız için çok teşekkür ederim ürün geldikten sonra inceleme sıcaklık değerleri gibi testleri yapar ve yazarım alta.

Hocam ürün elinize ulaştımı test sonuçlarını vs. paylaşabilir misiniz? Ek olarak aldığınız ürünün linkini bırakma şansınız var mı?

Hocam ürün elinize ulaştımı test sonuçlarını vs. paylaşabilir misiniz? Ek olarak aldığınız ürünün linkini bırakma şansınız var mı?

Hocam öncelikle geç döndüğüm için özür dilerim birçok oyunda testini yaptım ürünün soğutması çok başarılı uzun saatler olduğu halde 84'ü geçmedi ve ilk saatler 77 civarında kaldı Valorant'ta 270 FPS alıyorsun ama bu cihazın yapay zeka desteği var AI Boost diye oradan Gaming'i seçersen 330 FPS'lere çıkıyor. CS2 de 170FPS'lerde ölüm maçında. RDR2 de 80 FPS aşağısına düşmedi ve 2K olduğu için grafikleri iyi. Ama ek olarak şunu söylemeliyim yeni yeni fark ettiğim bir sorun var o da şudur: Çok nadir böyle 30 dk da bir ekranda minik gri çizgiler oluşuyor çok anlık gidiyor bunun sebebi nedir anlamadım onun için de bir konu açacağım ama NVIDIA driverını da güncelledim düzelmedi çok arada bir oluyor hala.

Bu da linki hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı