Merhaba hocam. Ürün indirime girmiş ve bence fazla düşünmeye gerek yok.
Taksit size uyarsa Amazon'ya da hepsiburadan da satın alabilirsiniz.
Dell hakkında fazla bilgim yok. Forumdan gördüğüm kadarıyla yazılımsal özürlü sorunları var. Olmasa bile 4080 bu fiyattayken 4070 tercih edilmez.
MSI modelin en göze çarpan eksisi paneli. İleride değiştirmek ya da monitör kullanmak seçenek. Daha önce %100 DCI-P3 bir ürün kullanmadıysanız 62% sRGB çok garip gelmez gözünüze (biraz ince ayarlar ile. Doygunluk vs)
Panel hakkında ilginizi çekerse araştırmalarımız.
Belki almak istediğiniz üründe olabilir. MSI zahmet edip yazmıyor öyle detayları. Çoğu zaman Stealth'ta bile görmedim ben. Forumda iki ürünüde kullanan vardır hocam. Belki görürler. Benzer seri no olduğu için ROG'ya da Vector çok fazla ürünü var. Ama temelde hepsi aynı kasayı falan kullanıyor...
Kasa gayet kaliteli ve sağlam, soğutma sistemi iyi (bazı kişiler Turbo modun fan sesinden şikayetçi bence dert edilesi kadar değil) yazılımı basit ve kullanışlı. BIOS belki en özgür ve gelişmiş 2 üreticiden birisi. İşlemci performansı yeterli. Bildiğim "kronik sayılır" sorunu yok. Forumda bir kişi yüksek sıcaklık sorunu yaşamıştı son durum ne bilmiyorum.