RTX 4080 laptop önerisi

Belki almak istediğiniz üründe olabilir. MSI zahmet edip yazmıyor öyle detayları. Çoğu zaman Stealth'ta bile görmedim ben. Forumda iki ürünüde kullanan vardır hocam. Belki görürler. Benzer seri no olduğu için ROG'ya da Vector çok fazla ürünü var. Ama temelde hepsi aynı kasayı falan kullanıyor. 2K ROG genelde nebula ile gördüm.
Teşekkür ediyorum yardımlarınız için 65'e vector siparişi geçtim hocam.

Hayırlı olsun hocam.
@Asabı Bozuk Adam hocam. Bu ürünü kullanıyordu belki HDR'ya da nit değeri net bilgisi vardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ürün bu galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Size kolay gelsin hocam ürün bu gibi duruyor. Bazen ülkelerde GP 76 17 vs değişiyor. Kağıt üstünde aynı ürün. Bu adam harika inceleme yapıyor. İzlemesi keyifli.

Hayırlı olsun hocam.
@Asabı Bozuk Adam hocam. Bu ürünü kullanıyordu belki HDR'ya da nit değeri net bilgisi vardır.
ürün bu galiba.

Size kolay gelsin hocam ürün bu gibi duruyor. Bazen ülkelerde GP 76 17 vs değişiyor. Kağıt üstünde aynı ürün. Bu adam harika inceleme yapıyor. İzlemesi keyifli.

HDR ve nit değeri hakkında net bilgim yok ama 300 nit idi galiba. Gizmo'nun videosunda detaylı şekilde var.

%99 panel bu 350 nit civarı.
Ayrıca aynı ürün i9 versiyonu Rusya da ve globalde 2K 240Hz biraz araştırma yapacağım ve aynı paneli bulacağım. (eğer lazım olursa. %100 çalışır diyemem ama kendi gözümle katana, Crosshair, Pulse paneli değiştiren insanlar gördüm. 144 Hz %45 NTSC katana 2K panel)
@Asabı Bozuk Adam hocam teşekkürler bilgiler için. Zahmet olmazsa hw info ya da AIDA64 64 ile panel modele bakabilir misiniz? Windows panelde - ekran kısmında HDR varsa yazar zaten.

Aynı kasa ve modelin paneli ve 14.nesil Intel aynı. Seri no N160GME-GTB

16 Vector 14.nesil
Vector-16-HX-A13VHG.827494.0.html

Ülkemizde ki modelin aynısı. İ9 ve 2K panel farkları. Aynı model kodu MSI vurdumduymazlığı yüzünden karışık. Yurtışı ürünlerin tümü i9 ve 4090.daha sonra fark ettim 4080 modeli piyasada zaten var (aynı seri no) termal tasarım vs a-Z her şeyi aynı. Eğer ilgilenirseniz bence denemekte büyük fayda var. 100$ 8-10 bin ruble civarı panel. Eminim ülkemizde de vardır ya da AliExpress yemin edilebilir. Satın almaya karar verirseniz bu ürün 65 k ile bence kusursuz olur. Her şeye rağmen isteğiniz varsa sizde araştırın. Ama ben eminim aynı panel o modelde çalışacaktır. Ülkemizde garanti kısmı ne olur en ufak fikrim yok

Screenshot_2024-06-27-23-11-01-232_com.android.chrome.jpg

Aynı ürün i7 ve FHD+ 4080, i9 4080 i9 4090 2K modeli var. Belki i7 4090 modeli bile olabilir. Tamamen MSI ilgisizliği ne yazık ki.

Son düzenleme:
Ayrıca aynı ürün i9 versiyonu Rusya da ve globalde 2K 240Hz biraz araştırma yapacağım ve aynı paneli bulacağım. (eğer lazım olursa. %100 çalışır diyemem ama kendi gözümle katana, Crosshair, Pulse paneli değiştiren insanlar gördüm. 144 Hz %45 NTSC katana 2K panel)
@Asabı Bozuk Adam hocam teşekkürler bilgiler için. Zahmet olmazsa hw info ya da AIDA64 64 ile panel modele bakabilir misiniz? Windows panelde - ekran kısmında HDR varsa yazar zaten.

16 Vector 14.nesil

Ülkemizde ki modelin aynısı. İ9 ve 2K panel farkları. Aynı model kodu MSI vurdumduymazlığı yüzünden karışık. Yurtışı ürünlerin tümü i9 ve 4090.daha sonra fark ettim 4080 modeli piyasada zaten var (aynı seri no) termal tasarım vs a-Z her şeyi aynı. Eğer ilgilenirseniz bence denemekte büyük fayda var. 100$ 8-10 bin ruble civarı panel. Eminim ülkemizde de vardır ya da AliExpress yemin edilebilir. Satın almaya karar verirseniz bu ürün 65 k ile bence kusursuz olur. Her şeye rağmen isteğiniz varsa sizde araştırın. Ama ben eminim aynı panel o modelde çalışacaktır. Ülkemizde garanti kısmı ne olur en ufak fikrim yok.

Eki Görüntüle 2234738

Aynı ürün i7 ve FHD+ 4080, i9 4080 i9 4090 2K modeli var. Belki i7 4090 modeli bile olabilir. Tamamen MSI ilgisizliği ne yazık ki.

Hocam cidden çok teşekkür ederim sizin gibi bilgili birinden duymak çok güzel. Panel değişimini hiç görmemiştim doğrusu, bütçeyi ayarlayabilirsem dediğiniz kombinasyonu yapmayı düşünüyorum, aklıma girdiğiniz için teşekkürler sağlıcakla kalın.

16 Vector 14.nesil

Ülkemizde ki modelin aynısı. İ9 ve 2K panel farkları. Aynı model kodu MSI vurdumduymazlığı yüzünden karışık. Yurtışı ürünlerin tümü i9 ve 4090.daha sonra fark ettim 4080 modeli piyasada zaten var (aynı seri no) termal tasarım vs a-Z her şeyi aynı. Eğer ilgilenirseniz bence denemekte büyük fayda var. 100$ 8-10 bin ruble civarı panel. Eminim ülkemizde de vardır ya da AliExpress yemin edilebilir. Satın almaya karar verirseniz bu ürün 65 k ile bence kusursuz olur. Her şeye rağmen isteğiniz varsa sizde araştırın. Ama ben eminim aynı panel o modelde çalışacaktır. Ülkemizde garanti kısmı ne olur en ufak fikrim yok

Eki Görüntüle 2234738

Paylaştığınız site Türkiye'ye gönderim yapıyor mu? Bir de vergi çıkar mı?

@Mithranlia
@grkns
13. nesil panel bilgisi = cmn162F.
14. nesil Rus sürümü 14900HX = N160GME-GTB
13.14 nesil benim anladığım kadarıyla benzer panel. Pin sayısı, panel inç, çözünürlük vs.
İki ürün teoride uyumlu çalışacaktır. Yüksek olasılık 13.nesil cmn162F olan.
Ben kimseye garanti vermiyorum. Ama biliyorum ki aynı kasa ve panel pin sayısı vs kullanılıyor. Uyumluluk konusunda satın almak istediğiniz firmaya mesaj yazmanızı şiddetle tavsiye ederim. MSI foruma yazabilirsiniz. MSI Malezya garip şekilde daha iyi çalışıyor (MSI Rusya yazdım ve dönüş yapan olmadı hala)
Panel sorunsuz çalışsa bile garanti ne olur bilmiyorum. Riskler belli ve avantaj belli. Panel değişimi yapmak isteyenler daha detaylı incelesin lütfen. Ama sadece teoride değil uygulama olarak çalışıyor (FHD katana panelini Pulse'den alıp 240Hz 2K kullanan kişiler gördüm. Ya da TUF değiştiren kişiler)

Bu ispanyol inceleme ve panel bilgisi paylaşımı.
Yurdışında 13.nesil 13980HX 4080 Türkiye de, 13700HX FHD+. Tamamen aynı kasa.

Vhg numaralı model var.

Aynı ürün değil ama adam FHD+ panele 4K bile takmış 🤣 ve hala çalışıyor. Sıcaklık biraz artmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı