Acer Predator Helios Neo i7 13700HX Throttlestop ayarları nasıl olmalı?

Makaleler
2
Yer
Antalya/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Güzel puan almış, hayırlı olsun. Cihazda UV protection yoksa UV yapmanızı öneririm.
Teşekkürler. UV protection olup olmadığını bilmiyorum, yoksa da niye UV öneriyorsunuz? Terimi az çok biliyorum ama ne işe yaradığını bilmiyorum.

Teşekkürler. UV protection olup olmadığını bilmiyorum, yoksa da niye UV öneriyorsunuz? Terimi az çok biliyorum ama ne işe yaradığını bilmiyorum.

Daha düşük sıcaklıklarda daha iyi performans alabilmeye yarıyor. Yapılması iyi olur. İşlemcide limit de varsa kaldırırız.

Daha düşük sıcaklıklarda daha iyi performans alabilmeye yarıyor. Yapılması iyi olur. İşlemcide limit de varsa kaldırırız.
Bir arkadaşım eski bilgisayarım için ThrottleStop uygulamasını önermişti UV için. Sizin önerdiğiniz başka bir uygulama/yöntem var mı?

Bir arkadaşım eski bilgisayarım için ThrottleStop uygulamasını önermişti UV için. Sizin önerdiğiniz başka bir uygulama/yöntem var mı?

ThrottleStop ile şöyle bir test alıp paylaşırsan daha çok fikrimiz olur. Test bitmeden alman lazım görseli.

Dosya Ekleri

• IMG_4086.jpeg
    IMG_4086.jpeg
    196,5 KB · Görüntüleme: 88
ThrottleStop ile şöyle bir test alıp paylaşırsan daha çok fikrimiz olur. Test bitmeden alman lazım görseli.

Testin 120M değil de 960M'de yapılması iyi olur. 120M kısa sürdüğü için Power throttle varsa gözükmeyebiliyor.

ThrottleStop en iyisi bu konuda. XTU da fena değil ama ben ThrottleStop öneririm.

ThrottleStop'u indirdikten sonra FIVR kısmının ekran görüntüsünü de atabilir misiniz?

Disable controls tikini ve clamp tikini kaldır PL1 ve 2 degerini 220 yap mmio lock yap kaydet tekrar test yap.

İşlemcinin rekoru kırılamaz, Lenovo cihazı bile geçtim. Akımsal daralma yaşayan cihaz bunu geçemez zaten PL1 100W, uzun testte Max 100W çekiyor. MSI cihazın uzun test sonucu 25k

Düzeltiyorum 24, 3K uzun test sonucu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı