Acer Predator Helios Neo i7 13700HX Throttlestop ayarları nasıl olmalı?

Cihaz arkadaşın eline gelsin ben cache ratio değerine abanıp 240W kadar çektirmeyi düşünüyorum kısa testte.

Buyurun, TPL ekranında söylediğiniz değişiklikleri yapıp tekrar test yaptım :)
Eki Görüntüle 2062036

R23 testi yapın hocam ilk 56 saniye 157 çekiyor zaten PL2 değeri o. PL1 geçtikten sonrası lazım bize.

ThrottleStop'ta "Turn On" butonuna basmadan R23 testini çalıştırdım. HWiNFO64'te gördüğüm değerlere göre yaklaşık 1 dakika sonra CPU'nun gücü 100W civarlarında gezmeye başladı ama öncesinde 160W'larda geziyordu.

Çok da bu işlerden anlamayan bir son kullanıcı olarak bilgisayarın beni memnun ettiğini söyleyebilirim. 2 hafta geçti, 46 bin TL vermiştim. Sanırım işin ucu "Acer'ın bir bildiği var"a çıkıyor yine de, her ne kadar sebebi pek hoş olmasa da (?). Bilerek limitlenme yapılmış yani cihazda, değil mi?

TPL ayarlarını geri çektim, sanırım öyle yapmam gerekiyor.

Verdiğiniz bilgiler öğreticiydi, ilgilendiğiniz için çok teşekkürler :)

Çok da bu işlerden anlamayan bir son kullanıcı olarak bilgisayarın beni memnun ettiğini söyleyebilirim. 2 hafta geçti, 46 bin TL vermiştim. Sanırım işin ucu "Acer'ın bir bildiği var"a çıkıyor yine de, her ne kadar sebebi pek hoş olmasa da (?). Bilerek limitlenme yapılmış yani cihazda, değil mi?

TPL ayarlarını geri çektim, sanırım öyle yapmam gerekiyor.

Verdiğiniz bilgiler öğreticiydi, ilgilendiğiniz için çok teşekkürler :)

Tam bir F/P cihazı sıkıntı yok. Daha pahalı cihazların bazıları alamıyor bu değerleri

Technopat Haberler

Geri
Yukarı