4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 23 Aralık 2023 #31 brkdnmz dedi: Kilitli olduğu detayını unutmuşum. Sahi, onu nereden anladınız? Genişletmek için tıkla... Fivr sekmesinin üstünde locked yazıyordu oradan anladım hızlıca
brkdnmz dedi: Kilitli olduğu detayını unutmuşum. Sahi, onu nereden anladınız? Genişletmek için tıkla... Fivr sekmesinin üstünde locked yazıyordu oradan anladım hızlıca
brkdnmz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.384 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Antalya/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2023 #32 403976 dedi: UV yapalım ya iyi olur, BIOS'tan kilidi açman lazım sonra SS at FIVR sekmesini. Genişletmek için tıkla... Müsait bir zamanımda yapıp ekran görüntüsünü paylaşacağım Sanırım sahip olduğum modelde UV kilidi açılamıyor. BIOS'ta alakalı bir ayar bulamadım. Son düzenleme: 25 Aralık 2023
403976 dedi: UV yapalım ya iyi olur, BIOS'tan kilidi açman lazım sonra SS at FIVR sekmesini. Genişletmek için tıkla... Müsait bir zamanımda yapıp ekran görüntüsünü paylaşacağım Sanırım sahip olduğum modelde UV kilidi açılamıyor. BIOS'ta alakalı bir ayar bulamadım.