Acer Predator Laptop alınır mı?

1060 ekran kartından 1050 ye düşmek çok kötü. Daha iyisini almak varken kötüyü seçiyorsun. Msi alınmaz şuanlık aşırı pahalı. 7 bin liraya yakın para vereceksiniz ve içinde 1050 ekran kartı barındıran bir laptop olacak. Daha iyisini seçebilirsin dostum Monster bak yada Dell' in çıkardığı G7 serisine bak buraya gelmesi biraz zaman alır ancak oldukça iyi.

Ankara'da oturuyorum Monster alamayacağım internetten de sipariş edemeyeceğim Dell G7 Vatan Bilgisayar'da maalesef yok galiba bunu almaya karar verdim İnşallah fazla ısınma problemi olmaz
DELL INSPIRON 15 7577 CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+256SSD-GTX1060 6GB-15.6"W10
Bilgisayar gayet iyi ancak dediğim gibi Dell G7 daha yeni çıktı buraya gelmesi belki zaman alır. Bu da iyi ancak youtube' de arama yapın derim bir inceleyin hoşuna giderse onu almayı düşünebilirsin. İnternet sitesi üzerinden alamamana üzüldüm eğer banka hesapları varsa hepsiburada' nın nakit paranı belirtilen bankaya ödeyerek de ürün alınabilir. Emin değilim ama böyle bir yöntem vardı.
Bu modelde var mı bilmiyorum ancak bazı adaptörleri 130W olduğundan tam güç verememe gibi sıkıntısı vardı bu sitede yaşanan sıkıntı olarak umarım öyle bir şey yoktur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı