Acer Predator PO7-650 sistemde oyun oynarken sistem birkaç saniyeliğine siyah ekran oluyor

Robi

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5-6 aydir yeni bir kasa almistim. Acer'in Predator PO7-650 serisi. Problem sadece 1 tane degil maalesef. Problemleri kisaca siralarsam:

1- 2 tane 4K monitor kullanıyorum arada oyun oynarken bazen 1-2 saniye ekran komple siyah oluyor ve tekrar geri geliyor. (arkada calisan uygulamalarin overlayleri kapadim)
2- En büyük problem bilgisayarda bulunan uygulamalar kendiliginden bazen kapaniyorlar. (Discord, WhatsApp, Battle.net vb.)
3- Chrome da hay aksi hatasi aliyorum sürekli.
4- World of Warcraft oynuyorum genelde. Oyun sürekli crashliyor. League of Legend oynamistim oncesinde birkac ay ama herhangi bir crash yasanmamisti onda.
5- RAM'dendir bu sorunlar diye düsünüp memtestledim fakat bir sıkıntı cikmadi. Üstüne emin olmak icin yeni bir RAM aldim yine ayni problem devam ediyor.
6- Eski RAM'de XMP profili yoktu. Bu sefer Corsair Vengeance 6000MHz 30CL XMP profillisini aldim. Basta bilgisayarin ekrani simsiyahti acilmadi sonra BIOS pilini falan cikardim taktim bu sefer açıldı ama daha kullanici bolumune gelmeden direk mavi ekran veriyordu (inaccesible boot device hatasi). Allah'tan internette cözümünü buldum bir sekilde ve şu an kullanabiliyorum eskisi gibi fakat sorunlar hala devam etmekte.
7- XMP profilini aktiflestirdigimde bilgisayar acilir acilmaz 5 saniye sonra direk kapaniyor.(o yuzden şu an kapali)

Bircok yöntem denedim bu problemi cözmek icin. Daha once diger bilgisayarlarimda da mavi ekrandir, hay aksi hatasidir falan bir sekilde cözmüstüm fakat bu sefer isin icinden cikamadigim icin burada konu acmayi düsündüm.

Gelecek olan yardimlar icin simdiden cok teşekkürler arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı