Ürün çift fanlı olmasına rağmen, nasıl böyle birşey olabilirki?2019 Ocak'ta satın alınan bir üründü ve 7 aylıkken bu olay oldu.
Ürün çift fanlı olmasına rağmen, nasıl böyle birşey olabilirki?2019 Ocak'ta satın alınan bir üründü ve 7 aylıkken bu olay oldu.
Ürün çift fanlı olmasına rağmen, nasıl böyle bir şey olabilirki?
HP Omen serisi cidden kusurlu mu yani?
Monster Tulpar T7 Serisini mi tercih etsem acaba? Sıvı metal termal macun kullandıkları için, işlemci 70 dereceyi zor geçiyor yükteyken.HP'nin kötü olduğunu düşünmüyorum ama Acer'i oyun anlamında daha başarılı buluyorum. Technopat kanalında inceleme var izlemiş miydin Hp omen
Monster Tulpar T7 serisini mi tercih etsem acaba? Sıvı metal termal macun kullandıkları için, işlemci 70 dereceyi zor geçiyor yükteyken.
Monster laptoplarda çürük çıkma gibi riskler neden olsun ki? Zaten Tulpar T7 serisi pahalı bir model?Vallaha forumda birçok yorum var daha çok olumlu yönde oluyor benim gördüğüm kadarıyla. Dikkatli kullanırsanız bir sorun çıkacağını sanmıyorum. 17, 3 inch ve 120 Hz ekran RTX 2060 i7 10750 güzel bir oyun deneyimi yaşatır diye düşünüyorum. Servisine gönderip SSD veya HDD taktırırsanız tadından oynanmaz. Ama çürük de çıkabiliyor uğraşamam diyorsanız farklı markalara yönelebilirsiniz. Benim tavsiyem risk almanız yönünde en fazla iade edersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.