Acer Predator vs Omen by HP 15

Monster bakarsanız çok daha ucuza ürünler var. 15,6 17.3. Windows 10 kurulu bunlarda da. Lütfen karar verdiğiniz ürünü bildirin merak ettim ben de.
Not: Ürünlerde RTX2060 + 10 nesil ı7 işlemci var çok daha ucuza taşıyabilirim derseniz 17, 3 inch olanı alın keyfinize bakın derim. Monster'larda sıkıntı çıkabiliyor diye duydum ama okuduğum birçok yerde de iade aldılar değiştirdiler falan diyorlar ben olsam annemin bütçesini de düşünür ona göre seçim yapardım. Karar sizin.

HP'nin kötü olduğunu düşünmüyorum ama Acer'i oyun anlamında daha başarılı buluyorum. Technopat kanalında inceleme var izlemiş miydin Hp omen

HP'nin kötü olduğunu düşünmüyorum ama Acer'i oyun anlamında daha başarılı buluyorum. Technopat kanalında inceleme var izlemiş miydin Hp omen
Monster Tulpar T7 Serisini mi tercih etsem acaba? Sıvı metal termal macun kullandıkları için, işlemci 70 dereceyi zor geçiyor yükteyken.

Monster Tulpar T7 serisini mi tercih etsem acaba? Sıvı metal termal macun kullandıkları için, işlemci 70 dereceyi zor geçiyor yükteyken.

Vallaha forumda birçok yorum var daha çok olumlu yönde oluyor benim gördüğüm kadarıyla. Dikkatli kullanırsanız bir sorun çıkacağını sanmıyorum. 17, 3 inch ve 120 Hz ekran RTX 2060 i7 10750 güzel bir oyun deneyimi yaşatır diye düşünüyorum. Servisine gönderip SSD veya HDD taktırırsanız tadından oynanmaz. Ama çürük de çıkabiliyor uğraşamam diyorsanız farklı markalara yönelebilirsiniz. Benim tavsiyem risk almanız yönünde en fazla iade edersiniz.

Vallaha forumda birçok yorum var daha çok olumlu yönde oluyor benim gördüğüm kadarıyla. Dikkatli kullanırsanız bir sorun çıkacağını sanmıyorum. 17, 3 inch ve 120 Hz ekran RTX 2060 i7 10750 güzel bir oyun deneyimi yaşatır diye düşünüyorum. Servisine gönderip SSD veya HDD taktırırsanız tadından oynanmaz. Ama çürük de çıkabiliyor uğraşamam diyorsanız farklı markalara yönelebilirsiniz. Benim tavsiyem risk almanız yönünde en fazla iade edersiniz.
Monster laptoplarda çürük çıkma gibi riskler neden olsun ki? Zaten Tulpar T7 serisi pahalı bir model? :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı