Acer şaşırtır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun süre oyun oynadiktan sonra cpu 70-75 derece gpu 80 derece gördüm. Bunun üstüne çıkmadı değerler. Gtx860m mevcut beklenen performans veriyor. Tasarim güzel şık fakat 3kg . Bence ağır değil ama hafifde degil 17.3 olmasindan olabilir. Mediaamarkt modelde ssd yok m2 sata slotu var sonradan takılanbiliyor. Çift fan o ısınıyor diyenler hikaye. Acer pek popüler değil gaming camiasinda eskiden bi atilimi yok aspire serisi ile bir başlangıç olmuş. F/p laptopu yani bence. Ve bide bu forumda msi dışında kolay kolay tavsiye gelmez msi fanı genel burda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler... İ5 ile ekran kartı aynı performansı gösterir mi? Hangi oyunları oynadınız? @SemihUluca arkadaş 1 aydır kullanıyormuş. 80 derece normal midir?

Son düzenleme:
80 derece normal bf4 5-6 saat oynadığım zaman merak edip bir bakmistim 80 derece gördüm, sonra bf4 ten çıktım, çok çabuk 50 dereceye kadar düştü. Sıcaklıkta ben sorun yaşamadım. Aşırı ısınipta kapanmadi ki isi hissedilmiyor bile çift fan ve içinde çift kalin bakir boru var çabuk atılıyor ısı. I5 li model hakkinda bir yorum yapamam ama netice amac oyunsa işlemci gücü gerektiren is yapmicaksaniz i5 de yeterli olur.

@sertachan Bey yeni bir konu açmanız gerekiyor. @Barış ÖZER Gaming Laptoplar' ın babası MSI' dır. @İsmailcavlac Fiyatına göre güzel bir donanım sunuyor. Fakat ısınma problemi var Acer Laptoplar da. Yine de karar sizin.
Tesekkür ederim ilgilendigin icin Semih bey ,fakat malasef dedigim gibi ilk defa yaziyorum forumda konu nasil acilir bilemedim, bakindim foruma öyle bir yer yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@sertachan Hangi katagori de konu açmak istiyorsanız tıklayın. Ardından yukarı da, avatar resminizin yanın da yeni konu aç butonuna tıklayın.
@İsmailcavlac Sıcaklık yüksek ama çok yüksek değil. O sıcaklıklar da bilgisayar kapanmaz merak etmeyin. Fakat sıcaklığın performansı düşüreceğini unutmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı