Hocam eğer yasal takipte değilseniz polis tarafından dinlenmiyorsanız telefonlarınızın kayıtları tutulmaz. Kişisel veri ihlaline girer ses kaydı tutmak hiçbir şirket tutamaz yasak. Mahkeme yoluyla da ulaşabileceğiniz bir veri değil o. Eğer bozuk gelirse hakem heyetine şikayet edersiniz gönderirken laptopun çalıştığını ve sadece ısındığı için gönderdiğinizi, yenisi 36K'ya satılan laptop için sizden servis ücreti olarak 46k isteyerek dolandırmaya çalıştıklarını söyleyin gereğini yaparlar.
Hocam öncelikle geçmiş olsun, Acer teknik servis garanti dışı cihazlar ile uğraşmak istemiyor sanırım, çünkü birkaç ay önce 1050 ekran kartı olan laptop tamiri için 29500 TL fiyat çıkardılar
Bence Acer'dan bagimsiz olarak tamir etmek istiyorlar gibi. Belkide senin o anakartinda kucuk bir islem yapcaklar bir parca degisti diyecekler bilemezsin ne olup bittigini. Acer merkezi bunu bilse bir seyler degisir bence.
Eminim bundan 20 sene sonra da Türkiye'de sözde ' resmi ' servisteki çalışanlar en ufak işi alakasız bir şekilde anakartın bozulmasına bağlayıp bir tomar para ister.
Arkadaşlar bundan dolayı hiçbir zaman servise laptop telefon vs gondermeyin. Kendiniz yapmaya uğraşın. Baktınız ki alanınız degil gidin mahalledeki Mehmet abiye gözünüzün önünde yaptırın en azından adamın ne yaptıgını görürsünüz. Şimdi bu mağdur arkadasa laptopunu teslim ederken belki de bozup yollayacaklar ve adam kanıtlayamayacak bile ne saçma!
Zamanında mahalle bilgisayarcılarından kacardik donanim çalıyorlar diye şimdi de tam tersi servistekiler cılkını çıkardı. Ben çok merak ediyorum 46 bin ne tuttu acaba
Yani bu teknik servisin fişini hala niye çekmediler merak ediyorum. Adamlar sağlam anakartı bozuyor, milletin RAM'ini SSD'sini çalıyor hala teknik servis statüsünde. İşin kötü yanı ASUS'a da bunlar bakıyor.
Yani bu teknik servisin fişini hala niye çekmediler merak ediyorum. Adamlar sağlam anakartı bozuyor, milletin RAM'ini SSD'sini çalıyor hala teknik servis statüsünde. İşin kötü yanı ASUS'a da bunlar bakıyor.