Acer teknik servis yavaşlığı

Bonarieta

Megapat
Daha fazla  
Yakın tarihte Acer ürününü garantiye yollayan var mı? Hızlı bir şekilde geri gönderdiler mi? Çünkü benim teslim edileli neredeyse 1 hafta oldu ve halen onarımın başladığına dair mesaj almadım. Yoğunluk var dediler ama çok saçma bu durum aranızdan gönderen var mı, kaç gün içinde geldi?

Yakın tarihte Acer ürününü garantiye yollayan var mı? Hızlı bir şekilde geri gönderdiler mi? Çünkü benim teslim edileli neredeyse 1 hafta oldu ve halen onarımın başladığına dair mesaj almadım. Yoğunluk var dediler ama çok saçma bu durum aranızdan gönderen var mı, kaç gün içinde geldi?

21 iş günü içim size teslim ederler.
Merak etmeyin.

Anladığım kadarıyla bu aralar yoğunlar. PTT Kargo ile gönderdim 2 günde teslim edildi. Teslimden 1 hafta sonra kaydı yapıldı. O zamana kadar herhangi bir bilgi alamadım. Kaydı yapılınca mesaj geliyor ve kendi sitelerinden de durum sorgulama yapabiliyorum veya arayabiliyorum. Toplamda bilgisayarımı göndereli 2 hafta oldu yani ve müşteri hizmetleri bu hafta içinde gelebileceğini söyledi. Benim önerim vaktinizin bol olduğu, bilgisayara ihtiyaç duymayacağınız bir dönemde göndermeniz. Ne kadar süreceği belli olmuyor.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı