Acer teknik servisi nasıl işler?

Emirhangul123

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar iyi günler. 1 gün önce oyun esnasında aniden monitörümde beyaz çizgiler çıkmaya ve görüntü blurlanmaya başlamıştı. Bunun üzerine Acer teknik servisini aradım, kargo numarası verdiler ve yolladım. Aradığım kişi ismimi ve telefon numaramı kutunun dışına yaşadığım problemi kutunun içine yazmamı istemişti ve öyle yaptım. Tek anlamadığım, sıkıntım giderilirse adresimi beni arayarak mı isteyecekler yoksa göndermiş olduğum şubeye geri mi gönderecekler. Kargom ulaştığına dair kargo firması tarafından mesaj aldım ancak kendilerinden bir bilgi alamadım. E-maillerine mesaj attım kimse dönüş sağlamadı. Bu süreci yaşayan bir arkadaş sürecin nasıl işlediğini anlatabilir mi?

Cihaz işlem gördükten sonra tekrar kargoluyacaklar ve ürün göndermiş olduğunuz şubeye gelicek. Sanırım cihaz laptob. Kutu içeriğine yapılan işlemi yazıp yolluyorlar.

Cihaz işlem gördükten sonra tekrar kargoluyacaklar ve ürün göndermiş olduğunuz şubeye gelicek. Sanırım cihaz laptob. Kutu içeriğine yapılan işlemi yazıp yolluyorlar.
Laptop değil hocam ayrı monitör. Monitörler için böyle bir problem normal mi bilmiyorum ancak bu modelde problemi yaşayan 1 kişiyi daha gördüm.

Laptop değil hocam ayrı monitör. Monitörler için böyle bir problem normal mi bilmiyorum ancak bu modelde problemi yaşayan 1 kişiyi daha gördüm.
Anladım. Ben laptobu gönderdiğim zaman süreç böyle işlemişti

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı