TeamViewer bilgilerini buraya paylaşılması gerekliymiş, yani uzaktan yardım edilebilir. Discord bilgilerini isteyince biri vermemelisin. Ben bunu unuttuğum için kusuruma bakmayın ben de sizin gibi ceza almıştım.
@Alfa Prime Bu arada senin dediğin yöntemle Realtek ile ile ilgili sürücüleri kaldırıp, Acer sitesindeki Realtek sürücüyü indirip kurulum uygulamasını açıp kurulum yaparken "sistem yolu bulunamıyor" hatası alıyor. Ha sürücüleri illa Acer sitesinden indirilen Realtek kurulum dosya ile kurulacaksa, daha önce Windows 10 tarafından kurulu olacak ve öyle kurulum uygulaması çalıştırınca kendisi kaldırıp yeniden başlattıktan sonra hata vermeden kuruluyor. Fakat bu sefer kurulum tamamlansa da DTS ile ilgili uygulamalar kurulmuyor ve çalışmıyor. Siz de Çok detay vermeden "direk Realtek sürücüleri kaldırıp, Acer sitesinde ki Realtek sürücüyü ve uygun olanı indirip kurun" demişsiniz öyle olmuyor işte anlatımınız yetersiz bence.
Ben de indirilen Acer sitesindeki Realtek sürücüleri aygıt yöneticisinden dosya yolunu bulup çıkarmış olduğum Acer sitesindeki Realtek sürücüler klasörünü seçip yükledim daha sonra Windows Update ile DTS sürücüleri gibi sürücüleri kurdu yeniden başlatıp Windows 10 mağazasında direk DTS: X Ultra, DTS Sound Unbound ve Realtek Audio Console sürücüleri kendisi kurmuş oldu tanıyıp
Bir türlü tamamen kaldırıp Realtek direk uygulamasından kurup ve indirilen DTS uygulamaları kurması çok zor oldu, senin bilgisayarım da yaptığın gibi aygıt yönetici hem de Realteak yazılımı uygulamasını kaldırıp yeniden başlattım, fakat Realtek uygulaması kurmaya gelince "sistem yolu bulunamıyor" hatası veriyordu.