Acer V3-772G Notebook alınmalı mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Vatan Bilgisayar'da gezerken bir laptop gördüm. Gördüğüme de inanamadım. :)

Link şu:

GTX 760 yazıyor. Sanırım o GTX 760M ise o fiyata harika bir laptop olmaz mı? Oynadığım oyunlar genellikle Minecraft'tır. Diğer oyunları ise konsolda oynuyorum. Bu PC hakkında görüşleriniz nedir. Almalı mıyım?

Onlar ayrı modelleri herhalde ya da Gold yanlış yazmış olabilir.
Sadece Gold değil, Bimekteste de aynı. Türkiyede zaten bu 3 yerde bulabildim ve ikisi 750 diyor.

Review Acer Aspire V3-772G-747A321 Notebook - NotebookCheck.net Reviews vatan yanlış yazmamış, içinde gtx 760m var. Burada incelemesi de var, Msi ge60'dan 500, 600 tl daha ucuz olmasına rağmen çok yakın performansı var. Msi'ye para vermeye gerek yok o kadar.
Yabancı kaynağa güvenip alacaksanız alın. Aldığınızda şaşırmayın sonra.

Sadece Gold değil, Bimekteste de aynı. Türkiyede zaten bu 3 yerde bulabildim ve ikisi 750 diyor.

Yabancı kaynağa güvenip alacaksanız alın. Aldığınızda şaşırmayın sonra.

Hocam bimekste de ekran kartı 4GB yazıyor yazım hatası mı var yoksa ekran kartı SLİ mi ?

Hocam bimekste de ekran kartı 4GB yazıyor yazım hatası mı var yoksa ekran kartı SLİ mi ?
Yazım hatası Vatanda var. 750M olan cihazlarda 4gb, 760 olanlarda 2 gb olarak resmi sitesinde bildirilmiş.
Yani 750M var ancak SLI olup olmadığı bildirilmemiş. Çoğunlukla SLI değildir, çünkü SLI olsa idi fiyatı baya bir fark atardı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı