Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms vs AOC 24G2U

Bu mönitör ile AOC kıyarlarsan ne dersin? Biri IPS biri VA ama o da Samsung sonuçta?

Fiyatı dip yapmış 1199 TL.

Bu monitörün QDot özelliği ile iyi olabilir fakat G-Sync kullanımı nasıl olur AOC'un monitörü baya iyi optimizasyonu. Fakat IPS panelde ghosting olmuyordu galiba. Bir bakın özelliklerine 1200 lira baya iyi. Eğer rekabetçi oynuyorsanız monitörlerin input laflarına da bakın bence.

yok hocam rekabetçi oynasam bile zevkine zaman geçsin diye oynarım fazla kasmam asıl oyun mekanım hikaye modu benim. çok ciddi arada kaldım Samsung için yazı bulanıklığı ve ghosting sorunu duydum ama AOC konusunda şikayet yok gibi bir şey. Arada kalmak çok kötü bir şeymiş

AOC alın beğenmezseniz bu monitör ile değiştirin.

Yalnız konu acer ile açılıp acer ın yüzüne bakmamamız,Samsung vs Aoc oldu

Yalnız konu acer ile açılıp acer ın yüzüne bakmamamız,Samsung vs Aoc oldu
Valla ha Fiyatı görünce fena döndü nevrim abi o da Samsung yani parlaklık vs konusunda AOC'den üstün ghosting ve yazı bulanıklığı ile karşılaşmayacağımı bilsem hemen alırım kararsız kaldım.

Bende alacağım 11.11 i falan bekliyorum.

Ben almam ama samsung’u şikayet edeni de bir o kadar fazla,
Arasında kaldığım modeller
Aoc C24G1
Aoc 24G2U
Msı optix Mag241C

Aoc C24G1
Aoc 24G2U
Msı optix Mag241C
beni de düşündüren o açıkçası. Hem yazı bulanıklığı hem de ghosting şikayeti hayli fazla. O olmazsa AOC 24G2U olur gibi.

Aoc C24G1
Aoc 24G2U
Msı optix Mag241C
Bende onlar ile birlikte Benq XL2411 arasında kaldım. Hangisini alayım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…