@onurkral14 Aoc 24G2U
Bende onlar ile birlikte Benq XL2411 arasında kaldım. Hangisini alayım bilmiyorum.
Sen bu monitörü kullanıyor musun?@onurkral14 Aoc 24G2U
Şu andaki monitörüm SD332 ve memnun değilim. Görüntü kalitesi anlayamadığım şekilde çamurlu ve bulanık, hele ki koyu yerlerde gözlerim kanıyor.o sanırım TN paneldi.
Benim aklımda da o var. Yüksek ihtimal onu alacağım.@onurkral14 Aoc 24G2U
Şuan kullanıyor musun diye Tesla ya sordumŞu andaki monitörüm SD332 ve memnun değilim. Görüntü kalitesi anlayamadığım şekilde çamurlu ve bulanık, hele ki koyu yerlerde gözlerim kanıyor.
Benim aklımda da o var. Yüksek ihtimal onu alacağım.
TN istemiyorum. IPS mı yoksa VA mı? Araştırdım ama bir şey elde edemedim.Şuan kullanıyor musun diye Tesla ya sordum☺
XL sanırım TN paneldi ben ondan dolayı eledim onu.
O size bağlı canlı bir görüntü iyi bir renk istiyorum diyorsanız yani görüntü kalitesine önem veriyorsanız benim gibi Ips panel. Ama ben cs:go gibi fps oyunları oynayacağım başka hiç bir şey yapmayacağım diyorsanız Va panel. Ben ise hem görsel hem de cs:go gibi oyunlara önem veriyorum onun için hangisi indirime girerse onu alacağım Va da olur Ips deTN istemiyorum. IPS mı yoksa VA mı? Araştırdım ama bir şey elde edemedim.
Sağolun, CS oynuyorum ama öte yandan hikaye tarzı oyunlarda oynuyorum. O zaman IPS tercih edeceğim. Samsung monitörlerde var onlar indirime girse alınır gibi.O size bağlı canlı bir görüntü iyi bir renk istiyorum diyorsanız yani görüntü kalitesine önem veriyorsanız benim gibi Ips panel. Ama ben cs:go gibi fps oyunları oynayacağım başka hiç bir şey yapmayacağım diyorsanız Va panel. Ben ise hem görsel hem de cs:go gibi oyunlara önem veriyorum onun için hangisi indirime girerse onu alacağım Va da olur Ips de![]()
Kafam karıştı, C24G1 mı yoksa 24G2U ya da MSİ mı?O size bağlı canlı bir görüntü iyi bir renk istiyorum diyorsanız yani görüntü kalitesine önem veriyorsanız benim gibi Ips panel. Ama ben cs:go gibi fps oyunları oynayacağım başka hiç bir şey yapmayacağım diyorsanız Va panel. Ben ise hem görsel hem de cs:go gibi oyunlara önem veriyorum onun için hangisi indirime girerse onu alacağım Va da olur Ips de![]()
Bu siteler kredi kartına vade farkı koyuyor o yönü kötü oluyor.Teknobiyotik indirimde ordan ala bilirsin.
![]()
AOC 24" 24G2U 1920x1080 1ms / 144Hz HDMI / DP / VGA FreeSync Oyuncu Monitör - EFSANE FIRSATLAR
Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazasıwww.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.