Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms vs AOC 24G2U

TN istemiyorum. IPS mı yoksa VA mı? Araştırdım ama bir şey elde edemedim.
O size bağlı canlı bir görüntü iyi bir renk istiyorum diyorsanız yani görüntü kalitesine önem veriyorsanız benim gibi Ips panel. Ama ben cs:go gibi fps oyunları oynayacağım başka hiç bir şey yapmayacağım diyorsanız Va panel. Ben ise hem görsel hem de cs:go gibi oyunlara önem veriyorum onun için hangisi indirime girerse onu alacağım Va da olur Ips de 😊

O size bağlı canlı bir görüntü iyi bir renk istiyorum diyorsanız yani görüntü kalitesine önem veriyorsanız benim gibi Ips panel. Ama ben cs:go gibi fps oyunları oynayacağım başka hiç bir şey yapmayacağım diyorsanız Va panel. Ben ise hem görsel hem de cs:go gibi oyunlara önem veriyorum onun için hangisi indirime girerse onu alacağım Va da olur Ips de 😊
Sağolun, CS oynuyorum ama öte yandan hikaye tarzı oyunlarda oynuyorum. O zaman IPS tercih edeceğim. Samsung monitörlerde var onlar indirime girse alınır gibi.
Kafam karıştı, C24G1 mı yoksa 24G2U ya da MSİ mı?

Son düzenleme:
Msı Optix mag241C veya sizin dediğiniz 2 ürün var benim aklımda hangisi indirime girerse onu alacağım. N11 in indirim günlerini bekliyorum kuponlarım hazır orada inmezse kara cuma da iner diye bekleyeceğim.

Dosya Ekleri

• E799F1F6-E172-4CF7-8D5E-4492C54480E2.png
    E799F1F6-E172-4CF7-8D5E-4492C54480E2.png
    42,4 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı