Karşılaştırmadan bağımsız sizin yorumunuz nedir?MSI tavsiye etmem. 2K monitörünü kullanıyorum. Yazılım teknolojileri aynı. Yorumlarım şurada:
Eki Görüntüle 456904MSI Optix Monitörler İçin Ayar Tavsiyeleri
Kullandığım model MAG271CQR Haziran ayında 2700₺'ye Amazon.com.tr'den almıştım ve o günden beri aktif olarak kullanmaktayım. Kutusundan çıkan DP kabloyu kullanıyorum. Elimdeki monitörün aygıt yazılımı FW.007'dir. Sürekli iade etmeyi düşündüm ama yakın fiyata benzer özelliklerde daha iyi bir...www.technopat.net
Konuda bahsi geçen monitörlerin karşılaştırması:
Comparison between: 23.6" AOC C24G1, 23.8" AOC 24G2U, 23.8" Acer Nitro VG240Y Pbiip, 23.6" MSI Optix MAG241C
Comparison between: 23.6" AOC C24G1, 23.8" AOC 24G2U, 23.8" Acer Nitro VG240Y Pbiip, 23.6" MSI Optix MAG241Cwww.displayspecifications.com
Eki Görüntüle 456905
MSI yerine samsung versiyonu:
Comparison between: 23.6" AOC C24G1, 23.8" AOC 24G2U, 23.8" Acer Nitro VG240Y Pbiip, 23.6" Samsung C24FG73
Comparison between: 23.6" AOC C24G1, 23.8" AOC 24G2U, 23.8" Acer Nitro VG240Y Pbiip, 23.6" Samsung C24FG73www.displayspecifications.com
Bu çok yararlı oldu.Kararsız kalan kişilere bu yazı güzel bir yön verebilir.TeşekkürlerMSI tavsiye etmem. 2K monitörünü kullanıyorum. Yazılım teknolojileri aynı. Yorumlarım şurada:
Eki Görüntüle 456904MSI Optix Monitörler İçin Ayar Tavsiyeleri
Kullandığım model MAG271CQR Haziran ayında 2700₺'ye Amazon.com.tr'den almıştım ve o günden beri aktif olarak kullanmaktayım. Kutusundan çıkan DP kabloyu kullanıyorum. Elimdeki monitörün aygıt yazılımı FW.007'dir. Sürekli iade etmeyi düşündüm ama yakın fiyata benzer özelliklerde daha iyi bir...www.technopat.net
Konuda bahsi geçen monitörlerin karşılaştırması:
Comparison between: 23.6" AOC C24G1, 23.8" AOC 24G2U, 23.8" Acer Nitro VG240Y Pbiip, 23.6" MSI Optix MAG241C
Comparison between: 23.6" AOC C24G1, 23.8" AOC 24G2U, 23.8" Acer Nitro VG240Y Pbiip, 23.6" MSI Optix MAG241Cwww.displayspecifications.com
Eki Görüntüle 456905
MSI yerine samsung versiyonu:
Comparison between: 23.6" AOC C24G1, 23.8" AOC 24G2U, 23.8" Acer Nitro VG240Y Pbiip, 23.6" Samsung C24FG73
Comparison between: 23.6" AOC C24G1, 23.8" AOC 24G2U, 23.8" Acer Nitro VG240Y Pbiip, 23.6" Samsung C24FG73www.displayspecifications.com
Bir yorum yapmak için her monitörü incelemiş olmam lazım. Kağıt üzerinden konuşacaksak AOC 24G2U oldukça iyi. Acer de fena değil. Samsung da kötü değil. Fakat her modelin kendine ait sorunları, olumlu olumsuz yanları var. Dün gece Amazon.com.tr'de Samsung monitör 1199₺'ye düşmüştü, deneyimlemek adına satın aldım. Memnun kalmazsam iade edip AOC'u kovalarım. İade et yeni ürün al biraz uğraştırır ama tecrübe anlamında bana kâr kalır. Belki indirimlerde denk getirirsem bir de AOC 24G2U alıp yanyana test etme imkanım olabilir.Karşılaştırmadan bağımsız sizin yorumunuz nedir?
Bende Samsungu almak istiyorum. Gümrükde vergi sorunu çıkar mı? Lütfen yardım edin.Bir yorum yapmak için her monitörü incelemiş olmam lazım. Kağıt üzerinden konuşacaksak AOC 24G2U oldukça iyi. Acer de fena değil. Samsung da kötü değil. Fakat her modelin kendine ait sorunları, olumlu olumsuz yanları var. Dün gece Amazon.com.tr'de Samsung monitör 1199₺'ye düşmüştü, deneyimlemek adına satın aldım. Memnun kalmazsam iade edip AOC'u kovalarım. İade et yeni ürün al biraz uğraştırır ama tecrübe anlamında bana kâr kalır. Belki indirimlerde denk getirirsem bir de AOC 24G2U alıp yanyana test etme imkanım olabilir.
amazon.com'dan değil amazon.com.tr'den aldığımız için hayır. Amazon Türkiye'den gelen ürünlerde herhangi bir ek gümrük masrafı çıkmaz. Hepsiburada, N11'den alıyormuş gibi düşünün.Bende Samsungu almak istiyorum. Gümrükde vergi sorunu çıkar mı? Lütfen yardım edin.
Çok sağolun. Şimdi bu ürün mü yoksa 24G2U mu? Samsung hoşuma gitti ama siz bilgili olduğunuz için sormak istedim. 1199 TL yazıyor alırken fiyatı yükselir mi? Sizde mi bu fiyata aldınız?amazon.com'dan değil amazon.com.tr'den aldığımız için hayır. Amazon Türkiye'den gelen ürünlerde herhangi bir ek gümrük masrafı çıkmaz. Hepsiburada, N11'den alıyormuş gibi düşünün.
24G2U kağıt üzerinde daha iyi bir monitör. Benim de gözüm ondaydı ama Amazon'da Samsung monitör bu fiyata düştüğü için alıp deneme kararı aldım. Hoşuma gitmezse iade edip 24G2U'ü kovalamaya devam edeceğim. Fiyat kısa süreliğine 1199₺'dir muhtemelen. Stok ya da kampanya bitince fiyat artabilir. Alırken fiyat artmıyor, ben 1199₺'den aldım. 29 Kasım'da Amazon.com.tr'de Kara Cuma indirimleri varmış, o vakte kadar stok kalırsa tekrar bu fiyatlara düşebilir diye düşünüyorum.Çok sağolun. Şimdi bu ürün mü yoksa 24G2U mu? Samsung hoşuma gitti ama siz bilgili olduğunuz için sormak istedim. 1199 TL yazıyor alırken fiyatı yükselir mi? Sizde mi bu fiyata aldınız?
Sağolun hocam. Açıkçası hanigisini alsam bilmiyorum. Samsung beni cezbetti curved olması ile. Acer ile arasındaki farklar nelerdir?24G2U kağıt üzerinde daha iyi bir monitör. Benim de gözüm ondaydı ama Amazon'da Samsung monitör bu fiyata düştüğü için alıp deneme kararı aldım. Hoşuma gitmezse iade edip 24G2U'ü kovalamaya devam edeceğim. Fiyat kısa süreliğine 1199₺'dir muhtemelen. Stok ya da kampanya bitince fiyat artabilir. Alırken fiyat artmıyor, ben 1199₺'den aldım. 29 Kasım'da Amazon.com.tr'de Kara Cuma indirimleri varmış, o vakte kadar stok kalırsa tekrar bu fiyatlara düşebilir diye düşünüyorum.
Sağolun hocam.
Sağolun hocam. Açıkçası hanigisini alsam bilmiyorum. Samsung beni cezbetti curved olması ile. Acer ile arasındaki farklar nelerdir?