Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms vs AOC 24G2U

Onur al artık o nasıl bu nasıl kafanı iyice karıştırdın. Anlaşılan araştırma da tam yapamıyorsun, sen hafta sonunu bekle 11 indirimleri başlıyor 24G2U en az ne kadara inerse al kullan bi rahatla
Vallahi kafam iyice karıştı Dediğinizi yapacağım ama 2 seçenek olunca ve bilgim de olmayınca terettüpe düştüm. E size de sorayım, Samsung mu Aoc mu?
 
Vallahi kafam iyice karıştı Dediğinizi yapacağım ama 2 seçenek olunca ve bilgim de olmayınca terettüpe düştüm. E size de sorayım, Samsung mu Aoc mu?

Kardeşim bu soruyu artık bana sorma çünkü çeşitli konularda ve bu konuda 2 defa daha sordun zaten ve 2 defa da yanıtladım sen curved almak istiyorsun ama 24G2U herkes memnun diye onu da almak istiyorsun. Ya curved ya da 24G2U karar ver ve kimseye sorma artık. Önemli olan hangisini istediğin herkesin memnun olduğu mu yoksa curved model mi?
 
Peki, sağolun. Başka sormuyorum
 
İkisi de aynı paneli kullanıyor. Çin malı Panda panel diye bir panel. Ne kadar güvenilir ve kalitelidir tartışılır.

Kullandıkları panel bu.


Ucuz olanı alın derim, zaten aynı monitörler.

Ben şahsen bunlar dışında bir panel kullanan monitör almam: AU Optronics, LG.Philips, Samsung, Apple, Sony.

AU Optronics Acer-Benq ortaklığına ait olan bir firma ama ucuza getirmek için paneli Çin'den almışlar.
 
Son düzenleme:
Dostum bende iki monitör arasında kaldım sen aldın mı ?
 
Burada hala aktif olan var mı? Monitörler hakkındaki kullanım deneyimlerini bize aktarabilecek birisi olursa çok güzel olur.
 
Ben 24G2U'yu 5 aydır kullanıyorum. Bu ilk monitörüm ve son derece memnunum.
 
Sonuç noldu peki?
 
Sonuç noldu peki?
Önce Samsung CFG73’u aldım, renkleri çok güzeldi fakat kavisli VA paneli bariz bulanık idi. O dönem İtopya kampanya yaptı ve 999TL’ye AOC 24G2U aldım. Elimde iki monitör de vardı ve karşılaştırma fırsatım oldu. IPS panel hem daha net hem renk konusunda aşağı kalır bir yanı yoktu. Fakat yüksek oranda ölü piksel çıkma ihtimali var ve benim ki de kusurlu geldi. Geri gönderdim yeni gelen sağlamdı. Sonuç olarak, Samsung monitörü sattım ve halen AOC’u kullanmaktayım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…