All The Way
Hectopat
- Makaleler
- 1
Peki şu an en iyi f/p seçeneği bu mudur sizce ? Yani aldık ama keşke biraz daha fazla verip şunu alsaydık dedirtmesin istiyorum.
Peki şu an en iyi F/P seçeneği bu mudur sizce? Yani aldık ama keşke biraz daha fazla verip şunu alsaydık dedirtmesin istiyorum.
Monitörü aldım parlaklık görüntü kalitesi ve ayar seçenekler gerçekten çok güzel 2.monitör olarak HP Omen 25i kullanıyorum oda çok sağlam paneldir onunla aynı kalitede gibi geldi.
Bu fiyata üstelik Amazon güvencesiyle kaçırmamak lazım bence. Bir arkadaş YouTube'a video atmış bakabilirsiniz almak isteyenler.
Ben tek monitör HP Omen 25i kullanıyorum sizce arada çok fark var mı? Alırsam Omen'i satacağım.
Görüntü kalitesi çok farkediyor mu sizce? Diğer özellikler çok önemli değil benim için.Görüntü ayar seçeneği çok ve kaliteli görüntüsü var. Türkçe arayüz pivot var malzeme kalitesi güzel.Bence geçilir zaten Amazonda iade şansın var yanyana test ettimi beğenmezsen seni garantiye gönder vs uğraştırmaz.
Görüntü kalitesi çok fark ediyor mu sizce? Diğer özellikler çok önemli değil benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.