megu
Kilopat
Anadolu lisesine gidiyorum. 11.sınıfım sayısal bölümündeyim. Üniversite olarak yazılım ile ilgili bir bölüm istiyorum. Açık lise konusu aklıma takıldı. Okula gitmek bütün enerjimi sömürüyor ve okuldan sonra hiçbir şey yapacak halim kalmıyor.(ilaç kullanıyorum ekstra halsiz bırakıyor) dersler dışında yazılım öğrenmek istiyorum ama dediğim gibi okul yüzünden çok zaman ayıramıyorum. Okulda pek arkadaşım yok kendi kafamda kimseyi bulamadım ortamım filan yok yani. Bu yüzden açık liseye geçmek belki daha iyi olabilir diye düşündüm ama aklıma bazı sorular takıldı.
Açık liseye geçip pişman olursam geri dönebilir miyim? Seneye geçme kararı alsam tekrar 11.sınıtan mı başlıyorum?
Yurt dışında üniversite olmuyormuş diye duydum. Diyelim burada bir üniversite kazandım ve bitirdim. Bir şekilde yurt dışında gittim ve ikinci bir üniversite bitirmek istedim olur mu?
Açık liseye geçip hiç pişman oldunuz mu? Ders çalışma işini nasıl hallettiniz? Alışmanız zor oldu mu?
Not: Pek çalışkan birisi değilim ama bu sene bunu düzeltmeyi her türlü hedefliyorum.
Açık liseye geçip pişman olursam geri dönebilir miyim? Seneye geçme kararı alsam tekrar 11.sınıtan mı başlıyorum?
Yurt dışında üniversite olmuyormuş diye duydum. Diyelim burada bir üniversite kazandım ve bitirdim. Bir şekilde yurt dışında gittim ve ikinci bir üniversite bitirmek istedim olur mu?
Açık liseye geçip hiç pişman oldunuz mu? Ders çalışma işini nasıl hallettiniz? Alışmanız zor oldu mu?
Not: Pek çalışkan birisi değilim ama bu sene bunu düzeltmeyi her türlü hedefliyorum.