Açığa geçmek

Daha şimdi baktım. Bizim köyün orada lise var. Ben konuşma sorunumu mazeret gösteririm artık.

Çünkü başka bir şey aklıma gelmiyor.

Deprem bölgesindeki bazı il veya ilçelerdeki geçici barınma merkezlerinde ikamet eden ve taşıma yoluyla eğitim hizmeti alanların istemeleri durumunda açık liseye geçebileceği belirtildi. Bu şarta göre ikametgahiniz köyde ise açığa geçebilirsiniz.

Deprem bölgesindeki bazı il veya ilçelerdeki geçici barınma merkezlerinde ikamet eden ve taşıma yoluyla eğitim hizmeti alanların istemeleri durumunda açık liseye geçebileceği belirtildi. Bu şarta göre ikametgahiniz köyde ise açığa geçebilirsiniz.
Deprem bölgesi konusu zor gibi de konuşma sorunum var desem olur mu ? İlla komisyona gidip onay mı almak gerekiyor ? Yani her yerden ayrı ses çıkıyor.

Deprem bölgesi konusu zor gibi de konuşma sorunum var desem olur mu? İlla komisyona gidip onay mı almak gerekiyor? Yani her yerden ayrı ses çıkıyor.

Hocam deprem bölgesi sizi ilgilendirmiyor taşıma kısmı ile açığa geçeceksiniz köye aldırın zaten adınıza taşıma çıkıyor sonra açığa başvuru yapın.

Alabilirsiniz diye düşünüyorum araştırın yine de.
Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için. Akşam Liselerine geçerdim ona da geçiş kalkmış. O kadar zor durumdayım ki. Yarın dershanede bir sürü önemli dersim olduğu halde sevmediğim nefret ettiğim ortama gitmek zorundayım. Okula gitmek zorundayım. Babam da oyalayacak diye korkuyorum. Kendş başıma da birşeyler öğrenip yapmak istiyorum. Sizde yardımcı oluyorsunuz. Çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için. Akşam liselerine geçerdim ona da geçiş kalkmış. O kadar zor durumdayım ki. Yarın dershanede bir sürü önemli dersim olduğu halde sevmediğim nefret ettiğim ortama gitmek zorundayım. Okula gitmek zorundayım. Babam da oyalayacak diye korkuyorum. Kendş başıma da bir şeyler öğrenip yapmak istiyorum. Sizde yardımcı oluyorsunuz. Çok teşekkür ederim.

Ne demek her zaman.

Hocam elim kaydı disslike attım yanlışlıkla kusura bakmayın :D

Ne demek her zaman.

Hocam elim kaydı disslike attım yanlışlıkla kusura bakmayın :D
Sıkıntı yok hocam. Şimdi bir haber gördüm de tamamen kalkmış olamaz, değil mi ?
1694720674923.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı