11.sınıfım bir sene sınıfta kalıp öyle geçmeyi düşünüyorum, Türkiye'de bir sene daha örgün eğitimi kaldıramam.
Bende mi kalsam ya ne yapacağımı sasirdim cidden ama kalirsam 1 sene daha uzayacak.
11.sınıfım bir sene sınıfta kalıp öyle geçmeyi düşünüyorum, Türkiye'de bir sene daha örgün eğitimi kaldıramam.
Hocam erken mezun olma sınavları varmış galiba, erkenden bitirebilirsiniz liseyi.Bende mi kalsam ya ne yapacağımı sasirdim cidden ama kalirsam 1 sene daha uzayacak.
Hocam erken mezun olma sınavları varmış galiba, erkenden bitirebilirsiniz liseyi.
Pek bilgim yok, araştırmanızı öneririm.O nasıl oluyor?
Pek bilgim yok, araştırmanızı öneririm.
Evet efendim.Simdi sen sinifta kalmayi planliyorsun değil mi?
AA nasıl yani ama ben 5. sinifta da gitmistim hafizliga sonra birakmistim yani o da mi sorun. Ön lisans saglik okicam yurt disi hayalim yok sonucta cok sorun olur mu cogu kisi alma aciga zaten az kaldi diyor 6 ay diyor ama 6 ay dile kolay![]()
Devlete bağlı yerlerde sorun çıkabilir diyorlar. Parti görüşelrinden dolayı falan. Bu arada sınıfta kalmak yerine liseyi bitirin kalın. Neden sınıfta kalasınız.
Aciga alamazsam tek care o kalıyor. Orgun egitime tahammulum kalmadi cevrem beni kotu etkiliyor.
Yanlış bilmiyorsam 2 sene sınıfta kalman lazım açığa geçmek için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.