Çözüldü Açığa ne zaman geçebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam, 2. dönemde geçebilirsiniz. Açık lise TV isimli kanalın 2.Dönemde açığa geçişlerle alakalı bir videosu. Tavsiyem karnenizi aldıktan hemen sonra açığa geçmeniz yönünde olacaktır. Yakınlarınızdaki bir halk eğitim merkezine gidebilirsiniz. Halihazırda örgün eğitimdeyseniz kaydınız e-Okul sisteminden çıkacaktır, bu link vasıtasıyla halk eğitim merkezine giderken yanınızda götürmeniz gereken evrakları öğrenebilirsiniz. Yaşınız 18'den küçükse velinizle birlikte bu işlemi yapmanız gerekmekte.

Selam, 2. dönemde geçebilirsiniz. Açık lise TV isimli kanalın 2.Dönemde açığa geçişlerle alakalı bir videosu. Tavsiyem karnenizi aldıktan hemen sonra açığa geçmeniz yönünde olacaktır. Yakınlarınızdaki bir halk eğitim merkezine gidebilirsiniz. Halihazırda örgün eğitimdeyseniz kaydınız e-Okul sisteminden çıkacaktır, bu link vasıtasıyla halk eğitim merkezine giderken yanınızda götürmeniz gereken evrakları öğrenebilirsiniz. Yaşınız 18'den küçükse velinizle birlikte bu işlemi yapmanız gerekmekte.
Hocam açıktan mı okuyorsunuz? ona göre bir kaç soru sormak istiyorum.

Hocam açıktan mı okuyorsunuz? ona göre bir kaç soru sormak istiyorum.
Şöyle açıkta değilim ancak bu sene içinde geçmek için detaylı araştırma yapmıştım, halk eğitim merkezine bir kaç soru sormuştum. Yine de sorun, açıkta okuyanlarla birlikte yanıt vermeye çalışırız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı