Mehmet Emre BOŞÇA
Megapat
Daha fazla
Bu konu gittikçe keyif vermeye başlıyor. Bir sistem toplasakta biz de böyle yapsak
Sen bilirsin ama istersen köşelerde rekor kullanma. Kanımca rekorsuz daha bi güzel görünüyor akrilikler.
Eyvallah usta, mevcut sisteme hiç gerek yokMerhaba Emre, ilk basta, bu tip sistemlerin biraz pahaliya patladiginin altinin altini cizmek isterim, diger taraftan cok ama cok zevkli oldugunu gonul rahatligiyla soyleyebilirim.
Acik devre sivi sogutmali bir sistem toplayacak ya da var hazirda kullandigin sistemi sivi sogutma yapacak olursan ve yardima ihtiyacin olursa elimden geldigince yardim etmeye hazir oldugumu bilmeni isterim.
@er36po nunda yardim etmekten kacinacagini sanmiyorum.
Merhaba usta
Rekor kullandigim yerler tuplerin ortasi degil, mesela mosped ten rez. e gidecek olan kucucuk tupte 3 tane 90° lik donus yapmam gerekiyordu ben ise elimde var diye bir tane rez. e bir tane de bloga 90 derecelik rekor takip isi kolaylastirdim (foto 5).
Sana bir kac foto hazirladim ama bugun biraz yogun bir gun oldu bu saate kismetmis
Bu arada unutmadan sorayim; senin sistemdeki sivi normal kullanimda kac derecede seyrediyor?
Eki Görüntüle 116550 Eki Görüntüle 116551 Eki Görüntüle 116552 Eki Görüntüle 116553 Eki Görüntüle 116554