Sende DLL var mı? Yoksa yazılımı geliştiren arkadaş kullandığı DLL'i GitHub'a da koymalı. Yoksa senin gibi herkes projeyi derlemede sıkıntı yaşar.
Merhaba kusura bakmayın yoğunum dönemedim. Sorun nedir? Nasıl yardımcı olabilirim?
Teşekkür ederim sanırım bir çok kişi düzeltmemi bekliyor. Gün içinde güncelleme yayınlayacağım.Hocam şu an aktif olan projeniz klavyede kasma yaratıyor. Fakat bu Monster & Clevo RGBController Kaynak Kodu (Color Picker, Rainbow) bu uygulama çok daha stabil ama Windows açıldığında direkt çalışmıyor. Bu projenin açık kaynak kodları yok dosyalar silinmiş sanırsam GitHub'tan. (Güzel çalışıyor dediğim RGBcontroller) Bunun açık kaynak kodu sizde mevcut mu?
Elinize sağlık bu arada çok güzel projeler.
Teşekkür ederim sanırım birçok kişi düzeltmemi bekliyor. Gün içinde güncelleme yayınlayacağım.
Elimde bilgisayar yokta güncellemeyi ilk siz deneyebilir misiniz?Hocam çok memnun olurum. En son güncelleme çalışıyor fakat laptop klavyesinde 1 saniyeden fazla gecikme yaratıyor. Harici klavyede sorun olmuyor. Merakla bekliyorum şimdiden elinize sağlık. Kolay gelsin.
Denerim hocam sorun yok.Elimde bilgisayar yokta güncellemeyi ilk siz deneyebilir misiniz?
Hocam son durum nedir?Teşekkür ederim sanırım bir çok kişi düzeltmemi bekliyor. Gün içinde güncelleme yayınlayacağım.
Bugüne yetişmedi, sabah halledeceğim.Denerim hocam sorun yok.
Hocam son durum nedir?
Bana etiket atarsınız hocam yeni konu açarsanız ben test ederim. Kolay gelsin.Bugüne yetişmedi, sabah halledeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.