C# Açık kaynaklı uygulama nasıl daha iyi hale getirilir?

Sende Dll var mı? Yoksa yazılımı geliştiren arkadaş kullandığı dll'i Github'a da koymalı. Yoksa senin gibi herkes projeyi derlemede sıkıntı yaşar.

Sende DLL var mı? Yoksa yazılımı geliştiren arkadaş kullandığı DLL'i GitHub'a da koymalı. Yoksa senin gibi herkes projeyi derlemede sıkıntı yaşar.

Bende DLL var zaten uygulamanın olduğu dosyada DLL mevcut. Uygulamayı setup olarak kurunca dosya konumunda da gözüküyor.
Ama bu uygulamada sorun var laptopun kendi klavyesinde çok büyük gecikme yaratıyor.
2. uygulamayı GitHub'dan kaldırmış arkadaş Technopat'taki linkler patlamış benim depomda mevcuttu öyle ulaştım uygulamasına çok güzel çalışıyor ama kaynak kodları yok.
Bahsettiğim 2. uygulama: Monster & Clevo RGBController Kaynak Kodu (Color Picker, Rainbow)

Merhaba kusura bakmayın yoğunum dönemedim. Sorun nedir? Nasıl yardımcı olabilirim?

Merhaba kusura bakmayın yoğunum dönemedim. Sorun nedir? Nasıl yardımcı olabilirim?

Hocam şu an aktif olan projeniz klavyede kasma yaratıyor. Fakat bu Monster & Clevo RGBController Kaynak Kodu (Color Picker, Rainbow) bu uygulama çok daha stabil ama Windows açıldığında direkt çalışmıyor. Bu projenin açık kaynak kodları yok dosyalar silinmiş sanırsam GitHub'tan. (Güzel çalışıyor dediğim RGBcontroller) Bunun açık kaynak kodu sizde mevcut mu?

Elinize sağlık bu arada çok güzel projeler.

Teşekkür ederim sanırım bir çok kişi düzeltmemi bekliyor. Gün içinde güncelleme yayınlayacağım.

Teşekkür ederim sanırım birçok kişi düzeltmemi bekliyor. Gün içinde güncelleme yayınlayacağım.

Hocam çok memnun olurum. En son güncelleme çalışıyor fakat laptop klavyesinde 1 saniyeden fazla gecikme yaratıyor. Harici klavyede sorun olmuyor. Merakla bekliyorum şimdiden elinize sağlık. Kolay gelsin.

Hocam çok memnun olurum. En son güncelleme çalışıyor fakat laptop klavyesinde 1 saniyeden fazla gecikme yaratıyor. Harici klavyede sorun olmuyor. Merakla bekliyorum şimdiden elinize sağlık. Kolay gelsin.
Elimde bilgisayar yokta güncellemeyi ilk siz deneyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…