Hocam o sonradan kaldırılmadı mı? Öyle gördüydüm sanki. İlla toplam 8 fönem okumak şart diye.18 yaşından gün almış ve 18 yaş üzeri öğrenci olduğunuz için 8 dönem zorunluluğu size yok. Aşağıdaki kısımda da toplam dönem 5 yazıyor, zorunlu dersleri verdiğinizde mezun olabilirsiniz. Açık lisede en az 1 dönem okuma şartını da karşılamışsınız.
Hangi AÖL türündesiniz?
Normal ise 170 mezun olmuşsunuz. Okumanıza gerek yok fakat meslek ise devam etmeniz lazım.
18 yaşından gün almış ve 18 yaş üzeri öğrenci olduğunuz için 8 dönem zorunluluğu size yok. Aşağıdaki kısımda da toplam dönem 5 yazıyor, zorunlu dersleri verdiğinizde mezun olabilirsiniz. Açık lisede en az 1 dönem okuma şartını da karşılamışsınız.
''@One Face, kaldırılmadı diye biliyorum. Eğer kaynağınız varsa atarsanız sevinirim, yanlış bilgimiz varsa da hemen düzeltelim. Millete yanlış bilgi aktarmış olmayalım.
Ha evet. Arkadaş öncesinde geçmiş zaten. Ona dikkat etmedim.@One Face, eski açık lise öğrencileri için hâlâ bu şart geçerli. Sadece 2023/1. dönem ve ondan sonraki dönemlerde kayıt olan 18 yaş ve üzeri öğrenciler için 8 dönem, teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.