129 puan var 170 de tamamlanıyor YKS için başvuru yaptım parayı yatırdım ancak sınav giriş belgesi gözükmüyor. Acaba lise bitmediği için mi gözükmüyor?
Nasıl 129 puan var hocam, açık liseye zaten 190 puanla başlanmıyormu129 puan var 170 de tamamlanıyor YKS için başvuru yaptım parayı yatırdım ancak sınav giriş belgesi gözükmüyor. Acaba lise bitmediği için mi gözükmüyor?
Sınav yeri açıklanmadı daha.129 puan var 170 de tamamlanıyor YKS için başvuru yaptım parayı yatırdım ancak sınav giriş belgesi gözükmüyor. Acaba lise bitmediği için mi gözükmüyor?
Hayır, zorunlu ders kalmadığında ve 170 krediye tamamlandığında mezun olunuyor zaten.Nasıl 129 puan var hocam, açık liseye zaten 190 puanla başlanmıyormu
Ben geçen yıl kayıt oldum bende böyle (yarın 3.dönem kayıt yenilemesini yapacağım o yüzden 3 dönemden farz et)Hayır, zorunlu ders kalmadığında ve 170 krediye tamamlandığında mezun olunuyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.