ekmek00 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 3 Ekim 2024 #1 Ben fark etmeden ders seçme yerinden sadece 1 tane ders seçmişim. Açık öğretim yerini aradığımda da buton açık olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ne yapabilirim bu konuda? Gidilmesi gereken bir yer var mı?
Ben fark etmeden ders seçme yerinden sadece 1 tane ders seçmişim. Açık öğretim yerini aradığımda da buton açık olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ne yapabilirim bu konuda? Gidilmesi gereken bir yer var mı?
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 3 Ekim 2024 #2 14 Ekim'de tekrar seçebileceksiniz kayıtlar ve ders seçme ekranı tekrar açılacak. Artı 0 Eksi
KS KS ekmek00 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 3 Ekim 2024 #3 ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İÇİM RAHATLADI AHAHAH 438943 dedi: 14 Ekim'de tekrar seçebileceksiniz kayıtlar ve ders seçme ekranı tekrar açılacak. Genişletmek için tıkla... Aga açılmamış? Son düzenleme: 14 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İÇİM RAHATLADI AHAHAH 438943 dedi: 14 Ekim'de tekrar seçebileceksiniz kayıtlar ve ders seçme ekranı tekrar açılacak. Genişletmek için tıkla... Aga açılmamış?
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 14 Ekim 2024 #4 ekmek00 dedi: Çok teşekkür ederim içim rahatladı ahahah. Aga açılmamış? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ekmek00 dedi: Çok teşekkür ederim içim rahatladı ahahah. Aga açılmamış? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ekmek00 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 14 Ekim 2024 #5 438943 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Meb'in yayınladığı metini bulabilirsen atar mısın? Artı 0 Eksi
438943 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Meb'in yayınladığı metini bulabilirsen atar mısın?