Açık lise dersleri nasıl seçilir?

serkan4323

Decapat
Daha fazla  
Merhaba açık lise öğrencisiyim ve 4 dönemdeyim. Fakat biliyorsunuz ki açık lisede ders seçme durumu var. Fakat aradan yaklaşık 2 hafta geçti ve ben hala ders seçemiyorum. Araştırma yaptım internet üzerine fakat yine de çözüm bulamadım. Yaklaşık 1 ay önce çekilen bir videoyu izledim. Ve altında aynı sorunlar ile karşılaşan birçok insan gördüm. Eğer yapabilen birisi var ise bana ulaşsın.

Ders seçimi kapalı şu anda. 12 Ekim'de tekrar açılacak diye söylentiler var ne zaman açılır bilmiyorum.

Merhaba açık lise öğrencisiyim ve 4 dönemdeyim. Fakat biliyorsunuz ki açık lisede ders seçme durumu var. Fakat aradan yaklaşık 2 hafta geçti ve ben hala ders seçemiyorum. Araştırma yaptım internet üzerine fakat yine de çözüm bulamadım. Yaklaşık 1 ay önce çekilen bir videoyu izledim. Ve altında aynı sorunlar ile karşılaşan birçok insan gördüm. Eğer yapabilen birisi var ise bana ulaşsın.

Hocam siz ders seçmezseniz sistem otomatik olarak size ders atıyor. Son senemdeyim ben de. Şu an yanlış bilmiyorsam ders seçimi kapatıldı. AÖL'den bakmanızı öneririm.

Ders seçimi zamanında ders seçiminizi yapabilirsiniz. Eğer ders seçmezseniz ne olduğunu bilmiyorum. Onun için halk eğitim merkezini arayabilirsiniz, bilgi verirler. Konuya geri dönüş sağlamayı da unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı