Çözüldü Açık lise e-sınav randevusu geç alınırsa sorun olur mu?

• Konuyu başlatan sytheee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 151
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sytheee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, normalde 19 Ekim son tarih olan e-sınav randevusunu bugün alabildim. Bu durumu başka yaşayan oldu mu eski senelerde? Sistem randevu almama izin verdi, sizce ne olur?

Gecen sene orta okul için yapmıştım, bir sorunla karsilasmadim. Lisede degisirmi bilemiyorum.

Gecen sene orta okul için yapmıştım, bir sorunla karsilasmadim. Lisede degisirmi bilemiyorum.
Benim gibi geç yapmıştınız yani değil mi? Bir de mesela ben sınava giremedim diyelim, bu sınavlara tekrar ne zaman girebiliyorum bilginiz var mı acaba ?

Benim gibi geç yapmıştınız yani değil mi? Bir de mesela ben sınava giremedim diyelim, bu sınavlara tekrar ne zaman girebiliyorum bilginiz var mı acaba?

4.5 5 ay da bir oluyor sınavlar.(En azından ortaokulda öyle)

Benim gibi geç yapmıştınız yani değil mi? Bir de mesela ben sınava giremedim diyelim, bu sınavlara tekrar ne zaman girebiliyorum bilginiz var mı acaba ?
Bu dönem sınava giremezseniz diğer dönem sınava girebilirsiniz. Değişen bir şey olmaz, daha fazla para harcarsınız kayıt yenilemek için.

Bu dönem sınava giremezseniz diğer dönem sınava girebilirsiniz. Değişen bir şey olmaz, daha fazla para harcarsınız kayıt yenilemek için.
Zaten 7. ve 8. dönem sınavları için sanırım 2 dönem girmem gerekiyordu, bu durum OBP'ye etki etmez umarım

Devamsızlık obp etkiliyor, ama sen devamsızlık yapmamışsin. Geç seçmek obp etkilemez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…