Benim gibi geç yapmıştınız yani değil mi? Bir de mesela ben sınava giremedim diyelim, bu sınavlara tekrar ne zaman girebiliyorum bilginiz var mı acaba ?Gecen sene orta okul için yapmıştım, bir sorunla karsilasmadim. Lisede degisirmi bilemiyorum.
Benim gibi geç yapmıştınız yani değil mi? Bir de mesela ben sınava giremedim diyelim, bu sınavlara tekrar ne zaman girebiliyorum bilginiz var mı acaba?
Bu dönem sınava giremezseniz diğer dönem sınava girebilirsiniz. Değişen bir şey olmaz, daha fazla para harcarsınız kayıt yenilemek için.Benim gibi geç yapmıştınız yani değil mi? Bir de mesela ben sınava giremedim diyelim, bu sınavlara tekrar ne zaman girebiliyorum bilginiz var mı acaba ?
Zaten 7. ve 8. dönem sınavları için sanırım 2 dönem girmem gerekiyordu, bu durum OBP'ye etki etmez umarımBu dönem sınava giremezseniz diğer dönem sınava girebilirsiniz. Değişen bir şey olmaz, daha fazla para harcarsınız kayıt yenilemek için.
Etkilemiyormış hocam, teşekkürler bu aradaDevamsızlık obp etkiliyor, ama sen devamsızlık yapmamışsin. Geç seçmek obp etkilemez diye düşünüyorum.
Geç seçmek mi etkilemiyormuş, devamsızlık mi? Aydinlatirmisin.Etkilemiyormış hocam, teşekkürler bu arada
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.