Açık lise kaç yılda biter?

13 Ağustos'ta çıkan karar nedir hocam?

Hocam siz direk halk eğitime gittiniz değil mi? Beni son gittiğimde halk eğitimden, milli eğitim il müdürlüğüne falan göndermişlerdi.

Evet hocam önce halk eğitime gidin genelgeler ile işiniz olursa zaten milli eğitim müdürlüğüne gidersiniz.

Hocam siz 1 sene kalıp mı geçtiniz? Nasıl söylediniz halk eğitime? Hangi belgeleri verdiniz hocam? 1 biyometrik fotoğraf, kimlik fotokopisi ve 300 TL bu kadar mı?

Ve kaç döneminiz kaldığını nereden görüyorsunuz?

Siz 1 sene mi kaldınız hocam? Ne zaman gittiniz bir de.

Hocam 1 sene sınıf tekrarınız olduysa halk eğitime gideceksiniz sonrasında Ziraat Bankası'ndan ya da mobil bankacalıktından (onlar size gösterirler) 300 TL para yatıracaksınız sonrasında odaya gireceksiniz memur size kağıt verecek veliniz imza atacak T.C. Kimliklerinizi vereceksiniz sonra size AÖL kaydı tamamlandı belgesi verilecek.

Www. AÖL. MEB sitesine gireceksiniz.
e-Devlet ile giriş yap diyeceksiniz sonraısnda zaten.
Siteye giriyorsunuz.
Oradan sınav tarihleri.
Ders seçimleri.
Kredi bilgilerini görüyorsunuz.
Zaten YouTube'da açık lise TV kanalından tüm bilgileride öğrenirsiniz ama dediğim gibi sadece en az 1 tekrarınız olması lazım.

Tamamdır hocam, bu hafta sonu halk eğitim açıksa gideceğim, korkuyorum yine bir şeyleri değiştirecekler diye.

Hocam pazar günleri kapalıdır yarın perşembe cuma veya da cumartesi öğleden önce gidin elinizi çabuk tutun çünkü sıkıntı çıkabiliyor ilçe halk eğitime gidince de dediğim şeylerin olduğunu göreceksiniz

(Ayrıca danışman kadına 1 sene sınıf tekrarım var diyerek cümleye başlayın)
Tekrar olduğunu bildirin yoksa yanarsınız.

Hocam pazar günleri kapalıdır yarın perşembe cuma veya da cumartesi öğleden önce gidin elinizi çabuk tutun çünkü sıkıntı çıkabiliyor ilçe halk eğitime gidince de dediğim şeylerin olduğunu göreceksiniz.

Hocam sınıfta kalmadan geçmenin hiç imkanı yok mu?

Hocam pazar günleri kapalıdır yarın perşembe cuma veya da cumartesi öğleden önce gidin elinizi çabuk tutun çünkü sıkıntı çıkabiliyor ilçe halk eğitime gidince de dediğim şeylerin olduğunu göreceksiniz

Siz sınıfta kalarak mı geçtiniz? Kaç döneminiz var gözüküyor? Ve krediniz kaç?

Hocam son olarak kayıt olmaya illa anne-baba mı lazım yoksa ablam la gitsem onun imzasını kabul ederler mi? Bu konuda bir bilginiz var mı?

Hayır hocam anne veya baba gerekli.

Siz sınıfta kalarak mı geçtiniz? Kaç döneminiz var gözüküyor? Ve krediniz kaç?

59 kredi ve tamamlanmış 4 dönemim var 8 dönem ve 170 kredi yapmam lazım 26 Kasım'da 17 yaşıma giriyorum dönem sayım 8'den 5E iniyor aralık sınavları bittikten sonra sadece krediyi yapmak kalıyor yani ben 2025 yaz ayında mezun oluyorum (tabii derslerden kalmadığım sürece)

Hocam sınıfta kalmadan geçmenin hiç imkanı yok mu?

Maalesef hayır hocam.
Yukarıda da dediğim gibi bazı ilçelerin milli eğitim kurumları kendi kurallarını bile koyabiliyor.
O sebeple ya genelge ile ya da sınıf tekrarı yaparak geçeceksiniz.

Pazartesi öğleden önce bir aksilik olmaz ise halk eğitime gideceğim, sonucu belirtirim.

Hayır hocam anne veya baba gerekli.

59 kredi ve tamamlanmış 4 dönemim var 8 dönem ve 170 kredi yapmam lazım 26 Kasım'da 17 yaşıma giriyorum dönem sayım 8'den 5E iniyor aralık sınavları bittikten sonra sadece krediyi yapmak kalıyor yani ben 2025 yaz ayında mezun oluyorum (tabii derslerden kalmadığım sürece)

Maalesef hayır hocam.
Yukarıda da dediğim gibi bazı ilçelerin milli eğitim kurumları kendi kurallarını bile koyabiliyor.
O sebeple ya genelge ile ya da sınıf tekrarı yaparak geçeceksiniz.

Pazartesi öğleden önce bir aksilik olmaz ise halk eğitime gideceğim, sonucu belirtirim.

Geçtim hocam bugün.
Bende böyle gözüküyor, sizde toplam okuduğunuz dönem ve mezuniyet dönem şartına ne yazıyor.

Geçtim hocam bugün.
Bende böyle gözüküyor, sizde toplam okuduğunuz dönem ve mezuniyet dönem şartına ne yazıyor.
Screenshot_2024-09-09-11-29-07-76_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Son düzenleme:

Geçtim hocam bugün.

Eki Görüntüle 2306409

Tekrarım olduğu için benim de toplam 4 dönemim var ancak şöyle bir durum ar 17 yaşını doldurunca dönem sayısı 5E düşüyor bu arada hocam sorum var.

Yaşınız kaç?

"Gidince direkt sınıf tekrarım var mı dediniz acaba bu açık lise eskiye falan mı döndü diye düşünüyorum bu arada geçtiğinede sevindim hayırlı olsun bundan sonraki rahat okul hayatınızda başarılar😁 "

Tekrarım olduğu için benim de toplam 4 dönemim var ancak şöyle bir durum ar 17 yaşını doldurunca dönem sayısı 5E düşüyor bu arada hocam sorum var.

Yaşınız kaç?

"Gidince direkt sınıf tekrarım var mı dediniz acaba bu açık lise eskiye falan mı döndü diye düşünüyorum bu arada geçtiğinede sevindim hayırlı olsun bundan sonraki rahat okul hayatınızda başarılar😁 "

Hocam yarın 17 oluyorum, hata mı yaptım 🥺

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı