AOC 24G2SPU/BK ile AOC 24G4XE değiştirilir mi?

heisenbergv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5 13400F | Palit RTX 4060TI | MSI Mag B760 Tomahawk | Corsair Vengeance 32GB 6000MHZ CL36 | Kingston 1TB Renegade SRNGS/1000G | Be Quiet! BK021 Dark Rock 4 | MSI MPG A650GF 650W | MSI Mpg Gungnır 111R
Sorum başlıktaki gibi. Servis değişim önerdi. 24g4xe alınır mı? Yoksa başka ne önerirsiniz? Eğer reddersem bir form veriyorlarmış galiba. O formu nasıl kullanacağım Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde?

Ne yaptın ayni modeli bana da önerdiler.
Cuma günü öğleden sonra reddettim. Reddetmem durumunda başka monitör önermeyeceklerini söylemişlerdi. Bu yüzden galiba bugün DOA formu gönderecekler. Trendyoldaki satıcıya o formu iletip para iadesi alacağım diye planlıyorum.

24G4Xe modelinden uzak durun paneli kronik sorunlu 24G42e modelini talep edin.

Murat hocam Trendyol satıcısı ile konuşun dendi ancak satın aldığından bu yana neredeyse 1.5 yıl geçti ve satıcı dükkanı kapatmış hiçbir sekilde ulaşamıyorum ne yapmalıyım.

Ve baska bir model ile değişim talep edebilir miyim diye sorduğumda hayır trenyol satıcınız ile görüşmelisiniz dendi veya para iadesi yapabilir ya da değişimi o yapabilir gibi bir şey dendi.

Murat hocam Trendyol satıcısı ile konuşun dendi ancak satın aldığından bu yana neredeyse 1.5 yıl geçti ve satıcı dükkanı kapatmış hiçbir sekilde ulaşamıyorum ne yapmalıyım.
Faturanız varsa satıcının bilgileri yazması lazım; eğer yine bulamazsanız canlı destekten yardım almaya çalışın.

Cuma günü öğleden sonra reddettim. Reddetmem durumunda başka monitör önermeyeceklerini söylemişlerdi. Bu yüzden galiba bugün doa formu gönderecekler. Trendyol'daki satıcıya o formu iletip para iadesi alacağım diye planlıyorum.

Ben hala para iadesi nasıl yapabilirim diye düşünuyorum satıcıya hiçbir yerden ulaşamıyorum.

Faturanız varsa satıcının bilgileri yazması lazım; eğer yine bulamazsanız canlı destekten yardım almaya çalışın.

Hocam zaten faturayı bulmaya çalısırken her seçeneği denemiştim ve yine de satıcıya ulaşamamıştım yani satıcı ortalıkta yok bu monitör beni ne kadar götürün 1-2 yıl götürebilirse zaten işe başlayıp yeni bir tane alabilirim büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı