Açık lise kayıtları ne zaman başlar?

efe.617

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, geçen sene 9. sınıftaydım ve sınıfta kaldım bu sene açığa geçmek istiyorum açık liseye geçebilir miyim ve açık lise kayıtları ne zaman başlıyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Açık lise kayıtları ağustos-eylül gibi başlar başlamasına ama 1 yıl sınıfta kalan açık liseye geçebiliyor mu emin değilim.Ben 1 yıl kalan geçebiliyor diye biliyordum ama bugün İlçe MEBte kafa karıştırdılar.Sen ve diğer konuyu takip eden mesajimı gören arkadaşların son açtığım konuya bakmalarını ve cevabı bilen varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum.Hocam benim konudan da takip edebilirsiniz aynı sorunu yaşıyoruz sayılır. @333365 yardımcı olur diye düşünüyorum.

#
Açık lise kayıtları ağustos-eylül gibi başlar başlamasına ama 1 yıl sınıfta kalan açık liseye geçebiliyor mu emin değilim.Ben 1 yıl kalan geçebiliyor diye biliyordum ama bugün İlçe MEBte kafa karıştırdılar.Sen ve diğer konuyu takip eden mesajimı gören arkadaşların son açtığım konuya bakmalarını ve cevabı bilen varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum.Hocam benim konudan da takip edebilirsiniz aynı sorunu yaşıyoruz sayılır. @333365 yardımcı olur diye düşünüyorum
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı