Açık lise mantıklı mı?

Baguvix61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an 10.sınıfım. 11'de veya 12'de aklıma çok fazla açığa geçmek geliyor ve mantıklı gibi de. Derslerimiz blok ve çok yorucu, sıkıcı. İnsanlar okulun zaman kaybı olduğunu söylüyor. Dershaneye gidip evde de ders çalışarak güzel yerlere gelinebilir mi? Yapan varsa deneyimlerini söylerse sevinirim. Ve bu açık lise mantığı tam olarak ne? Doğru bir adım olur mu?

Ben açık öğretim mevzunu olarak öneriyorum. Üniversiteye gitmedim ve gelecek için bir sıkıntı çıkartmıyor diploması ve bölüm olarak her bölümü var neredeyse

Merhabalar,
Açık lisede örgün eğitimin aksine okula gitmezsiniz. Açık lisede kendi çalışma ve çabanızla yaparsınız ve sınavları da zor olmaz. Sınavları 4 seçenekli 20 sorulu test oluyor, 45 ve üzeri puan da geçer not oluyor. Açık lisenin işleyişi hakkında farklı konu açarsanız orada yardımcı olmak isterim. Evde ders çalışırım diyorsan da açık lise çok mantıklı hareket olur.

Açık lisede üniversite sınavına hazırlanan birisi olarak evde çalışırım diyorsanız çok mantıklı ama ne olur ne olmaz kendinize eğitim koçu tutun derim. Çünkü evde ders çalışmak dediğimiz şeyin gerçekten çok zor olduğunu bizzat deneyimleyerek öğrendim. Eğer ki birileri sizi sıkmazsa dağılma ihtimaliniz genelde çok yüksek oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı