Çözüldü Açık lise mezuniyet hatası mı oldu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lydranx

Hectopat
Daha fazla  
1672898553844.png

Arkadaşlar selam, ben 11.sınıfın 2.dönemi bittikten sonra açığa geçtim. Nisanda 18 oluyorum. Ancak bana mezun diyor. Ben nasıl mezun oldum? 18 yaş altına dönem şartı 8, aynı durumu yaşayanlar var mı?e

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında hata yok, sebebi de MEB 18 yaş ve üstü öğrencilerin okuması gereken zorunlu dönem sayısını 8'den 5'e indirmişti. Ne zaman 18 yaşında olacaksınız? Sen de 7. dönemdesin.

Aşağıdaki sorularıma cevap verirsen net bir cevap söyleyebilirim:
  • Açık lisede bir dönem olsa da sınava girdin mi?
  • Kaç kredin bulunuyor?
  • Kaç dönem okudun?
  • Ortak dersin var mı?
Bunları kredi bilgilerim kısmından öğrenebilirsin muhtemelen.

Aşağıdaki sorularıma cevap verirsen net bir cevap söyleyebilirim:
  • Açık lisede bir dönem olsa da sınava girdin mi?
  • Kaç kredin bulunuyor?
  • Kaç dönem okudun?
  • Ortak dersin var mı?
Bunları kredi bilgilerim kısmından öğrenebilirsin muhtemelen.
1.Evet
2.270
3. Toplam 7 Dönem
4. Yok

18 Yaşımdan gün alıyorum.

Aslında hata yok, sebebi de MEB 18 yaş ve üstü öğrencilerin okuması gereken zorunlu dönem sayısını 8'den 5'e indirmişti. Ne zaman 18 yaşında olacaksınız? Sen de 7. dönemdesin.

Çözüm

Nisanda 18 oluyorum, galiba 17 yaş ve 17 yaşından gün alanlar için mezun olma şartı 5 dönemmiş. Mezunum.

17 yaşından gün alanlar içindir o. Dediğim gibi olmuştur, kısacası hata yok. Şimdiden hayırlı olsun :)

Rica ederim, AÖL hakkında aklınıza takılan soru olursa konu açarak beni etiketleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı