Açık lise sınavı konuları nedir?

Beklemedeyiz. Eğer başarılı olursan büyük bir yenilik katacaksın çalışma düzenine.

1737544989440.png

Oğlun başardı anne.

1.5 ay önceden çalışmaya başlarsan da böyle birşeyler oluyo. Matematik 3 ve Kimya 3 kitaplarını açmadım bile. Kimya 2 üzdü ama zaten muaf oldum bu sonuçla birlikte o dersten.

Kredin tam sanırım sadece birkaç zorunlu dersin kalmış. Yoksa bu kadar seçmeli ders başka türlü seçilmez. Kutlarım ama bu arada tabiki.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-22-19-27-39-739_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-01-22-19-27-39-739_com.whatsapp.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 31
1.5 ay önceden çalışmaya başlarsan da böyle birşeyler oluyo. Matematik 3 ve Kimya 3 kitaplarını açmadım bile. Kimya 2 üzdü ama zaten muaf oldum bu sonuçla birlikte o dersten.

Kredin tam sanırım sadece birkaç zorunlu dersin kalmış. Yoksa bu kadar seçmeli ders başka türlü seçilmez. Kutlarım ama bu arada tabiki.
Matematik 10? Dostum son 5 yılın sadece çıkmış sorularinanve cevaplara baksan 50 puan yaparsın.

Önemsemedim, matematik 2 ye çok odaklandım 3e hiç bakmadım. Matematikte temelim hiç yok o yüzden yine yapamazdım muhtemelen. Marttaki sınavda daha çok dikkat etcem.
Dediğim şeyleri yaparsan gerçekten de temelin olmasına gerek yok. Sadece cevaplarına bak geç. Sadece sayıları değişiyor genelde.

Okulda. Ama şöyle bi şey var istersen okulda ki bilgisayardan da girebilirsin. Kağıtla girmek arasında fark yok.
Bilgisayardan girip cevaplarına bakmıyor mu bu arkadaş? O kadar yapay zeka gelişti çeksin fotoğrafını atsın bir yerlere.

Bilgisayardan girip cevaplarına bakmıyor mu bu arkadaş? O kadar yapay zeka gelişti çeksin fotoğrafını atsın bir yerlere.
Hocalar başında beklemiyordur heralde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı