- Makaleler
- 49
Yeni sekme açtığın anda iptal oluyor.Ha aynı PC'den bakmaya çalışırsan iptal olabilir tabii ki.
Yeni sekme açtığın anda iptal oluyor.Ha aynı PC'den bakmaya çalışırsan iptal olabilir tabii ki.
Hocam evet ama ip'den tespit etmeleri imkansız mesela ben sınav oluyorum ablam bir şey merak edip internette geziyor sınavım iptal mi olacak yani?Yeni sekme açtığın anda iptal oluyor.
Evet.Hocam evet ama IP'den tespit etmeleri imkansız mesela ben sınav oluyorum ablam bir şey merak edip internette geziyor sınavım iptal mi olacak yani?
Bu durum birisinin başına gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Hatta sınava girmeden önce "okudum kabul ediyorum" dediğin şeylerden birisinde sınav esnasındaki internet kullanımı ile alakalı bir yazı görmüştüm sanki ama emin değilim.Hocam evet ama ip'den tespit etmeleri imkansız mesela ben sınav oluyorum ablam bir şey merak edip internette geziyor sınavım iptal mi olacak yani?
"17.Sınav öncesinde sınav sistemine erişim için kullanılan tarayıcı penceresi dışında tüm uygulamalar kapatılacak, sınav sırasında sınav sisteminin erişildiği tarayıcı penceresi dışında herhangi bir pencereye geçiş yapılmayacaktır. Ayrıca arka planda çalışan ve internet bağlantısı kullanan uygulamalar varsa bunlar da kapatılacaktır. Sınav anında başka bir program, tarayıcı veya sayfa açılması hâlinde öğrenciye uyarı mesajı verilecek, açılan program, tarayıcı veya sayfanın kapatılmaması durumunda öğrencinin o derse ait sınavı iptal edilecektir"![]()
AÖL Sınavı’nda toplu kopyada 60 bin iptal
Çevrimiçi gerçekleştirilen ve 20 Aralık’ta sona erecek olan Açık Öğretim Lisesi sınavlarının ilk 6 gününde kopya girişiminde bulunan 60 bin öğrencinin sınavı...www.hurriyet.com.tr
Sınav esnasında sekme değiştirirsen bir uyarı geliyor ve beş saniye içinde sınav sekmesine dönmezsen sınavın iptal oluyor. Eğer aynı cihaz veya aynı interneti kullanırsan anlayabiliyorlar diye biliyorum.
Aynı internet üzerinden bakılınca anlayabiliyormuş.
Benim bildiğim siteden giriyorsunuz sınava hocam.Aklıma yatmayan sorum var nasıl arka planda tarayıcı veya başka uygulama açılmıyor sınav olanlar siteden mi sınav oluyor yoksa program indirtip o mu engelliyor ben olsaydım her türlü üçkağıtçıkla bypass ederdim.
Sınav esnasında sekme değiştirirsen bir uyarı geliyor ve beş saniye içinde sınav sekmesine dönmezsen sınavın iptal oluyor. Eğer aynı cihaz veya aynı interneti kullanırsan anlayabiliyorlar diye biliyorum.
Aynı internet üzerinden bakılınca anlayabiliyormuş.
Sınavlar internet sitesi üzerinden yapılıyor ve farklı bir sekmeye geçtiğiniz anda sınavınız olduğu sekmenin adı değişerek sekmeye dönmenizi söylüyor. Beş saniye içinde sekmeye dönmezseniz sınavınız başarısız oluyor.Aklıma yatmayan sorum var nasıl arka planda tarayıcı veya başka uygulama açılmıyor sınav olanlar siteden mi sınav oluyor yoksa program indirtip o mu engelliyor ben olsaydım her türlü üçkağıtçıkla bypass ederdim.
Bir site başka siteye girdiğini nasıl anlıyor.
Sınavlar internet sitesi üzerinden yapılıyor ve farklı bir sekmeye geçtiğiniz anda sınavınız olduğu sekmenin adı değişerek sekmeye dönmenizi söylüyor. Beş saniye içinde sekmeye dönmezseniz sınavınız başarısız oluyor.
Telefondan sınava girip PC'den VPN açarak kopya çekerdim son olarak başka uygulama açtığımı nereden algılayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.