Açık lise sınavlarında 60 bin sınav iptal edildi

Anladık en "hacker" sensin de bu konu haber için açılmış, Nasıl kopya çekerdim diye değil.

Bazı haber siteleri abartarak yazmış yok komple öğrencilerin bilgisayarları izleniyor ve kopya çekenlere algılanıyor yazmışlar sorduğum soru nasıl algılıyorlardı konuyu nasıl hackerliga bagladiysaniz en kötü JavaScript kapatmayı denerdim.

Sınavlar internet sitesi üzerinden yapılıyor ve farklı bir sekmeye geçtiğiniz anda sınavınız olduğu sekmenin adı değişerek sekmeye dönmenizi söylüyor. Beş saniye içinde sekmeye dönmezseniz sınavınız başarısız oluyor.

Arka planda çalışan programları da böyle mi görüyorlar.

Bazı haber siteleri abartarak yazmış yok komple öğrencilerin bilgisayarları izleniyor ve kopya çekenlere algılanıyor yazmışlar sorduğum soru nasıl algılıyorlardı konuyu nasıl hackerliga bagladiysaniz en kötü JavaScript kapatmayı denerdim.

Arka planda çalışan programları da böyle mi görüyorlar.
"Telefondan sınava girip PC'den VPN açarak kopya çekerdim son olarak başka uygulama açtığımı nereden algılayacak." yazdığınız şey bu. Haber sitelerinin abartması ile mi ilgili sizce?

Boşa uğraşıyorsunuz. Dershaneye gidiyorsanız hocara yaptırın. Yeni sekme aç falan sıkıntılı.

"Telefondan sınava girip PC'den VPN açarak kopya çekerdim son olarak başka uygulama açtığımı nereden algılayacak." yazdığınız şey bu. Haber sitelerinin abartması ile mi ilgili sizce?

Abartılı yazmışlar dediğim yer burası. Sanki pcnin yanında oturup görüyorlar da öyle yazmışlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221216-184656.jpg
    Screenshot_20221216-184656.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20221216-185012.jpg
    Screenshot_20221216-185012.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 61
Çok basit, telefonunuzdan mobil veriye girin. Zaten sorunun ilk başını yazın sizden önce giren binlerce insan aynısını yazdığı için şak diye karşınıza cevap çıkacak...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı