Çözüldü Açık lisede ders seçimi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mesut1421

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün açık liseye kaydoldum ve en baştan yani liseye yeni başladım henüz her şey 0
Bana dediler ders seçeceksin ona göre sınava gireceksin falan dediler. Ders seçim kısmına girdim orada ortak zorunlu seçmeli dersler falan var.
Yardımcı olur musunuz hangi dersleri seçmeliyim ve zorunlu ders derken neyi kasdediyor? Kaç tane ders seçmeliyim en az? Bunları söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bir de açık öğretim hakkında bilgili olanınız varsa bütün olayı kısaca özet geçerse çok mutlu olurum.

Çözüm
Merhaba. Açık liseye sıfırdan kayıt olduğunuz için öncelikle 1. dönem derslerini seçmeniz gerekir. Açık lisede dönem önemli ve 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 dönem olarak gitmekte. Konuyla alakalı aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz, seve seve yardımcı olmak isterim. :)

@mesut1421, sorununuz çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız?
Merhaba. Açık liseye sıfırdan kayıt olduğunuz için öncelikle 1. dönem derslerini seçmeniz gerekir. Açık lisede dönem önemli ve 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 dönem olarak gitmekte. Konuyla alakalı aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz, seve seve yardımcı olmak isterim. :)

Son düzenleme:
Çözüm

Evet çok teşekkür ederim sayenizde ders seçmeyi hallettim.
Fakat başka bir sorum da olacak hocam:
Ben şimdi yarın gidip kitapları alacağım ve derslere başlayacağım fakat sınav zamani gelince sinavda hangi konular çıkacak yani onu söylüyorlar mı yoksa bütün konulardan mı soruyolar orasını anlamadım.
@Park Müdürü Benson hocam diğer konulara baktım sorumu cevaplayacak tek kişi sizsiniz sanırım :D

Son düzenleme:
@mesut1421, tüm kitaptan sorumlu oluyorsunuz. Örneğin Türk Dili ve Edebiyatı 1 sınavına gireceksiniz, verilecek tüm kitaptan sorumlusunuz. İsterseniz Açık Lise TV kanalından çalışabilirsiniz ve çıkmış sorulara kesinlikle bakın. Benzeri çıkar.

@mesut1421, tüm kitaptan sorumlu oluyorsunuz. Örneğin Türk dili ve edebiyatı 1 sınavına gireceksiniz, verilecek tüm kitaptan sorumlusunuz. İsterseniz açık lise TV kanalından çalışabilirsiniz ve çıkmış sorulara kesinlikle bakın. Benzeri çıkar.

Çok teşekkür ederim hocam sağ olun çok yardımcı oldunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı