Çözüldü Açık lisede derslerden nasıl muaf olunuyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

521071

Hectopat
Hocam ben açık liseye geçtim ya ben önceden ingilizceden 1 defa kalmıştım. Şimdi ben aralık ve Mart'ta da kaldığımda muaf mi oluyorum? Yoksa sadece açık lisede mi 3 defa kalmak lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açık lisede 3 sınavdan kalmanız gerekiyor muaf olmak için ve Türk Dili ve Edebiyatından muaf olamıyorsunuz. O dersi başarmalısınız.
Açık lisede 3 sınavdan kalmanız gerekiyor muaf olmak için ve Türk Dili ve Edebiyatından muaf olamıyorsunuz. O dersi başarmalısınız.

Çözüm
Hocam şimdi ben örgün de İngilizceden 1 defa kaldım açık lisede de 2 defa daha kalırsam mı muaf oluyorum yoksa 3 defa sadece açık lisede mi kalındığında muaf olunuyor?

Üç defa açık lisede kalındığında muaf olunuyor. Sen artık açık lise öğrencisisin, örgün eğitimle bir alakan kalmıyor.

Üç defa açık lisede kalındığında muaf olunuyor. Sen artık açık lise öğrencisisin, örgün eğitimle bir alakan kalmıyor.
Hocam aslında şöyle demek istemiştim belki anlamamışsınız diye sormak istedim tekrardan.

Şimdi ben örgün de 1 defa kaldım dedim ya İngilizceden Aralık ve mart sınavlarında da 1 defa daha kaldığımda toplam 3 kere kalmış oluyorum.

Yani böyle 3 defa kaldığımda İngilizceden muaf olur muyum yoksa ek sınava da girip ondan da kaldığımda mı muaf olurum İngilizceden ?

Tamam da işte ben de diyorum ki örgün eğitimden kalıp geçmen etkilemiyor. Açık lisede 3 sınav kalman gerekiyor diye belirtiyorum.

@333365 hocam açık lise de muaf olduğum derslerin kredisini alır mıyım?

Zorunlu dersleri verdim ve kredim 160. ortak derslerden 3 kere kaldığımda o dersler kredime eklenip mezun olmamı sağlar mı?

Muaf olduğun derslerin kredisini alamazsın kredisini almak için ila o sınavdan geçmen lazım benim 216 kredim var din dersim kaldı ondan 2 defa başarısız oldum şu anki sınavda başarısız olup muaf vereceğim ama kredisini alamam sadece o dersi vermiş oluyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı