Açık lisede edebiyata nasıl çalışılır?

LowHight

Picopat
Açık lisede Türk dili ve edebiyatından geçme zorunluluğu var bu derse nasıl çalışırım internetten mi kitaplardan mı? 11. sınıfım konulara pek hakim değilim direkt sıfırdan 11. sınıf konularına çalışmak istiyorum bunu nereden ve nasıl yapacağım?

Açık lisede Türk dili ve edebiyatından geçme zorunluluğu var bu derse nasıl çalışırım internetten mi kitaplardan mı? 11. sınıfım konulara pek hakim değilim direkt sıfırdan 11. sınıf konularına çalışmak istiyorum bunu nereden ve nasıl yapacağım?

Hocam kitaplara ve çıkmış sorulara MEB'in kendi sitesinden ulaşabilirsiniz ben genelde çıkmış sorular üzerinden çalışıyorum.

Konuları belli hocam, o konuları internette aratarak dinleyebilirsiniz, çıkmış sorulara bakmak da önemli.

Çıkmış sorular üzerinden çalışabilirsiniz ve MEB'in kendi sitesine bakabilirsiniz çıkmış sorular için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı