Açık lisede Türk dili ve edebiyatından geçme zorunluluğu var bu derse nasıl çalışırım internetten mi kitaplardan mı? 11. sınıfım konulara pek hakim değilim direkt sıfırdan 11. sınıf konularına çalışmak istiyorum bunu nereden ve nasıl yapacağım?
Açık lisede Türk dili ve edebiyatından geçme zorunluluğu var bu derse nasıl çalışırım internetten mi kitaplardan mı? 11. sınıfım konulara pek hakim değilim direkt sıfırdan 11. sınıf konularına çalışmak istiyorum bunu nereden ve nasıl yapacağım?
Sadece çıkmış sorulara çalışmak yeterli olacak mıdır?Çıkmış sorular üzerinden çalışabilirsiniz ve MEB'in kendi sitesine bakabilirsiniz çıkmış sorular için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.