Açık lisede sınav sistemi nasıldır ve sınavlar ne kadar zordur?

• Konuyu başlatan vabis2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 63

vabis2

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
MESEM'deyken açık liseye geçtim. Ocak ayında kayıt için gideceğim, aklıma takılan sorular var. Açık lisede sistem nasıl işliyor? Kredi mantığı nasıl ve sınavları çok mu zor? Sınav konularına nereden bakabilir ve evde internet üzerinden nasıl çalışabilirim? Anadolu lisesinden MESEM'e, MESEM'den açık liseye geçtim. Derslere az çok kafam yatkın ve temelim de gayet iyi. Açık liseyi bitirdikten sonra TYT'ye girip polislik sınavına girebilmek için barajı geçebilmem lazım. TYT ne kadar zor? Birkaç sorusunu çözdüm internet üzerinden, Türkçe ve matematikten çok zor değil gibiydi. 8. sınıfa kadar düzgün okumuş herhangi bir öğrenci yapabilir diye düşünüyorum ama yine de belki kolay sorularına denk gelmiş olabileceğimi düşünüyorum. TYT'ye hazırlanmak için çok mu erken? Zaten barajı geçsem yeter, barajın biraz üstünde puan alsam benim için yeterli olur. Polislik için çok bir şey gerekmiyor.

MESEM'deyken açık liseye geçtim. Ocak ayında kayıt için gideceğim, aklıma takılan sorular var. Açık lisede sistem nasıl işliyor? Kredi mantığı nasıl ve sınavları çok mu zor? Sınav konularına nereden bakabilir ve evde internet üzerinden nasıl çalışabilirim? Anadolu lisesinden MESEM'e, MESEM'den açık liseye geçtim. Derslere az çok kafam yatkın ve temelim de gayet iyi. Açık liseyi bitirdikten sonra TYT'ye girip polislik sınavına girebilmek için barajı geçebilmem lazım. TYT ne kadar zor? Birkaç sorusunu çözdüm internet üzerinden, Türkçe ve matematikten çok zor değil gibiydi. 8. sınıfa kadar düzgün okumuş herhangi bir öğrenci yapabilir diye düşünüyorum ama yine de belki kolay sorularına denk gelmiş olabileceğimi düşünüyorum. TYT'ye hazırlanmak için çok mu erken? Zaten barajı geçsem yeter, barajın biraz üstünde puan alsam benim için yeterli olur. Polislik için çok bir şey gerekmiyor.
Temel seviye zorlukta sınavlar, çalışmadan girseniz geçersiniz çok takmayın. YKS'ye ne zaman gireceksiniz ? Polislik için alabileceğiniz kadar yüksek alın hocam barajın üstü diye kısıtlamayın kendinizi 10 katı kuralı var. Bu sene YKS'ye girecekseniz şuan başlayın bence TYT.

Bir de tek hedefiniz polislik olmasın bence. Bunun sağlığı, mülakatı vb. var bazen elinizden gelmez canınızı çok sıkar bilginiz olsun. Allah nasip eder inşallah.

Temel seviye zorlukta sınavlar, çalışmadan girseniz geçersiniz çok takmayın. YKS'ye ne zaman gireceksiniz? Polislik için alabileceğiniz kadar yüksek alın hocam barajın üstü diye kısıtlamayın kendinizi 10 katı kuralı var. Bu sene YKS'ye girecekseniz şu an başlayın bence TYT.

Bir de tek hedefiniz polislik olmasın bence. Bunun sağlığı, mülakatı vb. var bazen elinizden gelmez canınızı çok sıkar bilginiz olsun. Allah nasip eder inşallah.

YKS'ye girme gibi bir niyetim yok benim onun dışında yine de TYT için günde 2 saat de olsa çalışmak iyi olur TYT'ye nerede başlayacağımı hangi konulara başlayacağımı bilmyor.

Nerden başlayacağınızı bilmiyorsanız 3 5 deneme çözün . Hangi konuları ve soru türlerini çözemediyseniz not alın ve o konulara ve soru tiplerine çalışın. Yoksa da 0 dan başlamak her zaman daha iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı