Açık lisede sınavlar nasıl olur?

Makaleler
2
142 kredi çok da iyi değil bence ama 11. sınıf olduğundan olabilir. 12. sınıftayım ve açığa geçtim, 230 kredi verdi. Zorunlu dersleri verip mezun olacağım.

Zorunlu dersleri verip 170 krediye ulaşabilirsen mezun olabilirsin.

Ortak derslerin hepsini seçmen gerekiyor. Ortak derslerden muaf gibi bir durum yok.

3 yanlış 1 doğruyu götürmez.

Bir de ders seçme kısmından seçilen dersler ile toplam kaç kredi kazanacağın yazar. 170'i geçip geçemeyeceğini hesaplayabilirsin. Eğer yetmiyorsa istersen ek derslerden de seç.

Eki Görüntüle 1542664

Merhaba. Ben de bugün açığa geçtim. Kredim 225 bana oradaki kişi ders seçtirdi ortak dersleri işte İngilizce 7 ve 8 diye. Bunlardan 7 galiba 1.dönem sınavı ben buna girdikten sonra 2.cisine de girmem zorunlu mu 2.dönem? Yoksa 1.dönem tek girince yeterli oluyor mu? Zaten kredim geçmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Açık lisede zorunlu dersleri vermeniz gerekmektedir ve İngilizce 7 açık lisenin 12. sınıfının 1. dönemine, İngilizce 8'de açık lisenin 12. sınıfın ikinci dönemine tekabül etmektedir. Eğer zorunlu ders olarak gözüküyorsa ikisine de girmek zorundasınız. Açık liseden mezun olma şartlarının birisi de zorunlu dersinizin kalmamasıdır.

Merhaba,
Açık lisede zorunlu dersleri vermeniz gerekmektedir ve İngilizce 7 açık lisenin 12. sınıfının 1. dönemine, İngilizce 8'de açık lisenin 12. sınıfın ikinci dönemine tekabül etmektedir. Eğer zorunlu ders olarak gözüküyorsa ikisine de girmek zorundasınız. Açık liseden mezun olma şartlarının birisi de zorunlu dersinizin kalmamasıdır.

Bir de şey soracaktım benim kredim 220'lerde ben zorunlu dersler dışında ekstra seçmeli ders secersem OBP artar mı? Artsa bile riske değer mi onun yerine gidip YKS çalışırım.

@333365

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı