Açık Lisede Sınıfta Kalma Var mı?

Parayı kayıt yenileme dönemleri içinde mi yatırdınız?
Sınav kayıt döneminden 2-3 gün sonra yatırdım

Sınıfta kalmak yok. Ders'lere giremezseniz ya da kalır iseniz muaf yazılır ve aynı derse böyle 3 kere girmezseniz sistem sizi otomatik olarak o dersten mezun olarak sayar. Kredi bilgilerim kısmında olan zorunlu derslerin hepsini geçmeye çalışın geçemezseniz yeniden sınav olursunuz ve bu 3 kere devam eder eğer geçemez iseniz muaf geçersiniz.
Peki neden e okulda 9. Sınıf yazıyor.

Sınav kayıt döneminden 2-3 gün sonra yatırdım.

Peki neden e okulda 9. sınıf yazıyor.

Neden e-okula bakıyorsunuz ki? Kaydınızı aldırıp açık Lise'ye geçiş yapmadınız mı zaten. Bu saatten sonra sizin bakmanız gereken açık lise uygulaması ya da AÖL'ün web sitesi olacaktır. Sınav seçerken derslerin yanında dönemler yazar ona göre oradan hangi sınıfın sınavlarını yaptığınızı anlayabilirsiniz.

1-2 dönem 9.sınıf'a
3-4 dönem 10.sınıf'a
5-6 dönem 11.sınıf'a
7-8. dönem 12.sınıf'a denktir.

Neden e-okula bakıyorsunuz ki? Kaydınızı aldırıp açık Lise'ye geçiş yapmadınız mı zaten. Bu saatten sonra sizin bakmanız gereken açık lise uygulaması ya da AÖL'ün web sitesi olacaktır. Sınav seçerken derslerin yanında dönemler yazar ona göre oradan hangi sınıfın sınavlarını yaptığınızı anlayabilirsiniz.

1-2 dönem 9.sınıf'a
3-4 dönem 10.sınıf'a
5-6 dönem 11.sınıf'a
7-8. dönem 12.sınıf'a denktir.

Öncekikle yardımcığu olduğun için teşekkür ederim. Peki neden siteye giriş yapamıyorum veya ne zaman yapacağım.

Öncekikle yardımcığu olduğun için teşekkür ederim. Peki neden siteye giriş yapamıyorum veya ne zaman yapacağım.

Giriş yaptığınız kısım muhtemelen ders seçme kısmı olabilir mi acaba? Ders ücretini geç yatırmış iseniz ondan almıyor olabilir ki şu an ücret ödeyemezsiniz ödemenin süresi geçti diye biliyorum.

Giriş yaptığınız kısım muhtemelen ders seçme kısmı olabilir mi acaba? Ders ücretini geç yatırmış iseniz ondan almıyor olabilir ki şu an ücret ödeyemezsiniz ödemenin süresi geçti diye biliyorum.
Sanırım yanlış yere girmeye çalışıyorum ben. Ve şifrem mi yanlış doğrulanamadı diyor.

Dosya Ekleri

• 61CC0642-9F3D-4485-95EF-00567544E4A3.png
    61CC0642-9F3D-4485-95EF-00567544E4A3.png
    42,6 KB · Görüntüleme: 45

Yanlış linke giriyorsunuz gireceğiniz link üstte attığım link olacaktır. Öğrenci girişi yapıp girebilirsiniz.
Hocam şifremi unuttum yaptım şifemide bilmiyorum öğrenci numaramıda. Öğrenci numarası eşleşmedi hatası alıyorum ona nerden bakabilirim.

Hocam şifremi unuttum yaptım şifemide bilmiyorum öğrenci numaramıda. Öğrenci numarası eşleşmedi hatası alıyorum ona nerden bakabilirim.
Öğrenci numarasını ve şifreyi size Açık Lise'ye geçtiğiniz zaman oradaki kişilerin söylemesi gerekiyordu. Kayıt yaptığınız yeri arayıp öğrenebilirsiniz.

Öğrenci numarasını ve şifreyi size Açık Lise'ye geçtiğiniz zaman oradaki kişilerin söylemesi gerekiyordu. Kayıt yaptığınız yeri arayıp öğrenebilirsiniz.
Öğrenmeye çalışacağım. Size göre benim kaçıncı sınıf olma ihtimalim var.

Burda mısınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı