@333365 bakarsanız sevinirim hocam. Açık liseden mezun olabilir yazısı alıp üniversiteye kaydımı yaptırıp orada eğitim öğretim alabilir miyim? Sonraki süreçte 31 Ocak 2025'e kadar diploma teslim ettiğim sürece orada okumaya devam edebilir miyim?
kayıt için hangi belgeler gerekiyor öğrenebildin mi@333365 bakarsanız sevinirim hocam. Açık liseden mezun olabilir yazısı alıp üniversiteye kaydımı yaptırıp orada eğitim öğretim alabilir miyim? Sonraki süreçte 31 Ocak 2025’e kadar diploma teslim ettiğim sürece orada okumaya devam edebilir miyim?
Mezuna bıraktım hocam ama bu durumla ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız yeni bir konu açıp @333365 hocamı etketleyebilirsiniz. Ama kısaca bilgi vermek gerekirse galiba geçici kayıt yaptırsanız bile öğretime başlayıp başlayamama durumu eğitim göreceğiniz üniversitenin insiyatifine bağlı olabiliyor. Bana böyle demişti iletişime geçtiğim bir üniversite fakat biraz karışık bir durum olduğu için siz dediğim gibi yeni bir konu açıp bu durum hakkında yardım isteyebilirsiniz.Hocam hortlatıyorum ama ne yaptınız?
Yeni konu açtım.Mezuna bıraktım hocam ama bu durumla ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız yeni bir konu açıp @333365 hocamı etketleyebilirsiniz. Ama kısaca bilgi vermek gerekirse galiba geçici kayıt yaptırsanız bile öğretime başlayıp başlayamama durumu eğitim göreceğiniz üniversitenin insiyatifine bağlı olabiliyor. Bana böyle demişti iletişime geçtiğim bir üniversite fakat biraz karışık bir durum olduğu için siz dediğim gibi yeni bir konu açıp bu durum hakkında yardım isteyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.