Çözüldü Açık liseden mezun olabilir yazısı ile üniversitede eğitim öğretime başlanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Evet, devam edebiliyorsunuz. Kazandığınız senenin Aralık ayının sonuna kadar; bazı üniversiteler de Ocak ayının sonuna kadar diplomanızın aslını getirmenizi bekliyor.
@Gokhan Bird, belirtilen tarihe kadar diplomanızın aslını götürmezseniz evet, atılıyorsunuz.
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE bakarsanız sevinirim hocam. Açık liseden mezun olabilir yazısı alıp üniversiteye kaydımı yaptırıp orada eğitim öğretim alabilir miyim? Sonraki süreçte 31 Ocak 2025'e kadar diploma teslim ettiğim sürece orada okumaya devam edebilir miyim?

Diploma teslim edilmediğinde üniversiteden mi atılıyoruz? Bilgisi olan var mı?Dün açık öğretim sınavına girmeyi unuttum.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE bakarsanız sevinirim hocam. Açık liseden mezun olabilir yazısı alıp üniversiteye kaydımı yaptırıp orada eğitim öğretim alabilir miyim? Sonraki süreçte 31 Ocak 2025’e kadar diploma teslim ettiğim sürece orada okumaya devam edebilir miyim?
kayıt için hangi belgeler gerekiyor öğrenebildin mi

Evet, devam edebiliyorsunuz. Kazandığınız senenin Aralık ayının sonuna kadar; bazı üniversiteler de Ocak ayının sonuna kadar diplomanızın aslını getirmenizi bekliyor.
@Gokhan Bird, belirtilen tarihe kadar diplomanızın aslını götürmezseniz evet, atılıyorsunuz.

Çözüm
Hocam hortlatıyorum ama ne yaptınız?
Mezuna bıraktım hocam ama bu durumla ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız yeni bir konu açıp @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocamı etketleyebilirsiniz. Ama kısaca bilgi vermek gerekirse galiba geçici kayıt yaptırsanız bile öğretime başlayıp başlayamama durumu eğitim göreceğiniz üniversitenin insiyatifine bağlı olabiliyor. Bana böyle demişti iletişime geçtiğim bir üniversite fakat biraz karışık bir durum olduğu için siz dediğim gibi yeni bir konu açıp bu durum hakkında yardım isteyebilirsiniz.

Mezuna bıraktım hocam ama bu durumla ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız yeni bir konu açıp @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocamı etketleyebilirsiniz. Ama kısaca bilgi vermek gerekirse galiba geçici kayıt yaptırsanız bile öğretime başlayıp başlayamama durumu eğitim göreceğiniz üniversitenin insiyatifine bağlı olabiliyor. Bana böyle demişti iletişime geçtiğim bir üniversite fakat biraz karışık bir durum olduğu için siz dediğim gibi yeni bir konu açıp bu durum hakkında yardım isteyebilirsiniz.
Yeni konu açtım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı